patatesiscoming Oğlum üç gündür burnu tıkalı denemediğim şey kalmadım serum fizyolojik oteibebe okyanus suyu duş vs… ve ne yaptıysam rahatlamadı burnu tıkalı diye ememiyor yemek yiyince kusuyo 11 aylık bu arada varmı başka yapabileyim bişey
Vyildz patatesiscoming soğanı ortadan ikiye kesip yarısını 15-20tane karanfili batırıp bebeşin baş ucuna koyarsanız burnu açılır sabah kadar oda kotu kokuyor ama işe yarıyor denemekte fayda var geçmiş olsun 🙏🌺
Mom7676 patatesiscoming gece yatmadan duş aldırmayı denediniz mi? O burun tıkanıklığı çok zor Allah yardımcınız olsun 🤲🏻
patatesiscoming Eksere yaptım canım yaptım ama yok ya çektikçe geliyo bi bitmek bilmedi ya mahvetti çocuğu
Vyildz patatesiscoming tabiki de önemli olan iyi olması koku önemli değil baş ucuna soğanı koyun sabaha bişeyi kalmaz inşallah sabahta soğanlı sarımsaklı sebze çorbası verirsiniz mis gibi burnu açılır (nanae limon verebilirsiniz koklatabilirsiniz burnu yolunu açar nane )
Berra60 patatesiscoming bn bi tencere su kaynattim icine tuz ve nane koydum iki uc dk oyle kaynafi sonra vikis ekledim . Buharina bebegi yakmadan tut. Oyle bi aciyor ki….. Kapiyi pncereyi kapatip odaya koysan bile faydasi olur acar farkedecksin bi dene derm dikkatli bi sekilde
patatesiscoming Vyildz denedim naneyi limonu her çorbası zaten sarımsaklı soğanlı umarım soğan karanfil iyi gelir
Tosbik_berram patatesiscoming aynı sorun bende de var eskilerde çare tukenmiyor tabi onlar tecrübeli annem yağ damlat dedi damlattim 5 daijka sonra hapsurdu rahatladı isterseniz deneyin ben faydasını gördüm 😊
NilBensu patatesiscoming geçmiş olsun has zeytinyağına üç dört dis sarımsak rendeleyin yada havanda dovun karıştırın bir saat bekleyip gece yatmadan önce ve günde iki uç kez ayak altlarına surun iki corap giydirin harika bisey iki kızımda da çok faydasını gördüm . Biri 4 yaşında diğeri 6 aylık.
Zeynep97 patatesiscoming canim siringa ile burnunu ac sirtina gaz çıkarıyorum gibi biraz sert olucak şekilde yuz ustu cevir sırtına vur sonra otri bebe ile cek oyle rahatlar
patatesiscoming Zeynep97 ah canım İnan yaptım çıkıyo ama nasıl bildiğin oteibebenin içi doluyo ama yine de nefes alamıyo
Zeynep97 patatesiscoming ozaman bir doktora gotur canim demekki baya hasta olmuşfis fis versin gecmis olsun
Ecml33 patatesiscoming yaa ben kızımda öyle kac gündür mafoldu burnu napacağımı bilmiyorum klimadan sılayı oldu hep
Cakos patatesiscoming Sarimsak bazi bunyelerde deriyi tahris edebilir diye okumustum . Hanimefendinin soyledigi karisimin yararli oldugunu cogu yerde okudum kesinlikle yapin ama sadece ustten zeytinyagini uygulayin . Bilgilendirmek istedim . Gecmis olsun 🌸