Merveksr Milasmom ben aldım 1 paket molfix ama hiç kullanmadım henüz alt açma minderimizi kullanıyoruz hep
Reckless Milasmom migrosun kendi markası minies var 10 tanesi 8 veya 9 TL. Sleepy çok büyük çantaya sığmıyor bu klasik 60x60 😁
Rabisss Sleepy dikdörtgengenii bebek yuvarlanıyosa iyi oluyo. Baby&me kare oda iyi ama bana bi akrabamız molfix getirmiş onu daha çok beğendim. Şu an onu kullanıyorum.
Milasmom Merveksr alt acma minderi aldim ama hic kullanmadim alt degistirirken cisini yapiyo çünkü kullan atlardan kullaniyorum 😁
Anneyimm Molfix bakim örtüsünü kullandım ama bitti onlar simdi normal alt acma ortusu kullanıyorum yastikli alt acma örtüsü
Elifsu Milasmom 2,5 aydır sadece molfix kullandım. En kolay bulunan o. Zaten hepsinin fiyatı yaklaşık olarak aynı.
Thesra Milasmom Bebeğin boyu uzunsa sleepy daha güzel oluyor diğerleri ufacık kalıyor sevmiyorum ama daha nedense bir türlü sleepy bulamadim😂😂😂 bebegim kucukken e bebektekini kullandim pofuduk olani o cok guzeldi
Thesra Milasmom Civil icin ordan gecmem lazim bana market gerek😅neyse artik denk gelirsem alirim civilden sagol canim☘️😌😌
Milasmom Thesra civil bana yuruyerek 5 dk :) e bebekten pofuduk olani alcaktim ama orasi da yuruyerek 15 dk uzak geldi😁
Thesra Milasmom Ee habgisi yakinsa o tabi slleepy almakla iyi yaomissin canim buyuk daha kullanisli oluyor bebekler donmeye baslayinca