Eylem52 Hanzade13 Doğduktan 15 gün sonra başladık şimdi bebeğim 4 aylık hala devam ediyoruz ama doktorum ocean bitince pedia d vitamini devam etmemi söyledi
birkedibirbebekannesi Evet 15. gününde başlanıyor d vitaminine. O zamandan beri kullaniyorum. Sağlık ocağının verdiği monovitin içeriğinin temiz olmadığını duymuştum. Doktoruma danıştım ocean kullanabilirsin dedi
Hanzade13 birkedibirbebekannesi sağlık ocağının verdiğini kullanmak istemiyorum bu markayı da çok öven olmuş ama bugün eczacı bana emilimi biraz zor doktora sormadan vermeyin belki demire ihtiyacı yoktur dedi bana
birkedibirbebekannesi Hanzade13 dediğim gibi doktorum önerdi 3 aylik iki buçuk aydan beri kullanıyorum
Hanzade13 birkedibirbebekannesi evet bende içeriği temiz olmadığı için monoviti kullanmak istemiyorum ama şuan sorabileceğim bir doktorum da yok alıp almamak arasında çok kararsız kaldım
Eylem52 Hanzade13 sormak aklıma gelmedi malesef doktorum da bişey demedi sorun etmedim ben, ocean da herhangi bi problemde yaşamadım
Beyziikoo Hanzade13 Ahahhah valla başlıktan dedim ki acaba Şeyma mı 😂😂 Diğer tarafta iki arkadaşım vardı biri sen biri Esra ikinizi de postlarınızdan tanıdım valla 🙈😂
BeyzaLivaLeyla Hanzade13 canım ben kullandım ve hala kullanıyorum 21 aylık kızım doğduğundan beri kullanıyoruz bir sıkıntı yaşamadık ocean d ve 6. ayında demir vit olarakta ocean kullandım
Hanzade13 BeyzaLivaLeyla bende kullanmak istiyorum bugün alcaktım eczacı doktorunuza sormadan başlamayın dedi benim de şuan danışabileceğim bir doktorum yok o yüzden arada kaldım 15. Gününde başlamam gerekiyodu başlayamadım hala 🤦♀️