SeraAslan Bebeğim 6 aylık memeden özellikle geceleri ayrılmak istemiyor, tam yatağa bırakıyorum çığlık atıyor, dayanamıyorum bazen çözümü olan var mı?
Denizpoyrazz SeraAslan 22 ayligiz hagla aynı. Çözüm var gece beslenmesini kesmek ama nerde bende o cesaret.
Kantar SeraAslan cnm benimkide aynı biz şuan yeni 7 aylık olduk 6. Ayından beri memeden ayrılmıo yatağa koyuyorum çığlık çığlığa kaldırıom dayanamıyorum tekrar meme hala aynı diş çıkartıolar
SeraAslan Denizpoyrazz şuan gece beslenmesini kesersem daha büyük sorun olur gibi…Ama sizin bebeğiniz büyükmüş, Alkah sabır versin
LilyaBn SeraAslan ara ara böyle durumlar oluyor. Ben memede uyutuyorum doğduğundan beri şuan 15bucuk aylık ve hala ara ara gece sabaha kadar ağzında tutmak istiyor memeyi ama sebepsiz olmuyor bu ya diş çıkarttığı dönem ya atak dönemi oluyor genelde.
SeraAslan LilyaBn çok zor ama keske yalancı emziğe alıştırabilseydim, insan gün sonu zaten tükenmiş oluyor, devamlı memede durması iyice bitiriyor
Mirayse SeraAslan aynı biz 26 ay öyleydik analık işte kıyamadımda erken sütten kesmeye. Gece uyuyunca memeyı bıraktı diye sevinirken 10dk snra meme aramaya baslayıp uyunardı keske emzik emsydi. İyi anne olacam sandm emzik tutmustu bıraktırdım 1aylıkken cok pişman oldum snradan. İkinci kızımda doğar dopmaz emzirdim 1saat snra emziğini taktm 3 aylık cok rahatım yıpranmamıs anne iyi anneymiş emzik vermeyen değil onu öğrendm.
Meryycan Mirayse hangi aralar veriyosunuz emzigi bende ilk cocugumda vermedim bebeğim simdi 47 günlük bazen kriz anında tutuyo normalde tutmuyo emzigi
SeraAslan Mirayse ya benm bebeğimde ilk emzik tuttu ama sonra mememi almak istemedi mecbur vermedim sonrada alıştıramadım, şuan zorlanmaya başladım artık, Allah herkesin yardımcı olsun, sağlıklı olsunda gerisi önemli değil dayanırız bi şekilde artık