Pudingimm_14 Archmomm geçmiş olsun canım. İnşallah kolay atlatır bebişlerimiz. Bilgilendirme için teşekkür ederim
Adaduygu Snm_tkz hic takmayin benimde 1. Ay asisi zor gecmisti halbuk8 doktor bu asida bisey olmaz demesine ragmen sabaha kadar inledi huysuzdu agladi durdu ama 2. Ay asisinda allahima sukurler olsun atesi bile cikmadi bi huysuzlugu yoktu bunyeden bunyeye degisiyo guclu bi bunyesi varsa eger hic belirti vermeden atlatir asiyi 3 tane vurmuslardi 2. Ay asisi ben gitmeden once calpol vermistim dogru ya da yanlis bilemem
Gzmkr Ateş olmadı ama huzursuzluk, uykusuzluk, kucaktan inmeme, ağlama krizleri hepsi vardı. :( acile gittim doktor fitil verdi o şeklinde rahatladı. 3 gün sürdü
Ezgiiiiii Pudingimm_14 o kadar zor geçti ki 2 gün o kadar ağır geldi ki kızımın bağırışları hala kulağımda normal ağlamıyodu yani can acısına çığlıklar atıyodu calpol verdim biraz daha sakinleşti gece de ateşi çıktı 38e yine calpol verdim vücuduna ıslak bezler koydum ateşi düştü sonra uyudu zor geçmişti bizim 2.ay aşısı verem aşısında da 1 hafta huysuzdu