secilertu Bebeğim 2 ay 10 günlük. Gün içerisinde baloncuklu tükürük çıkarıyor ve salyası akıyor bu durum normal mi acaba ? Google’da kötü olan yazılanlarla aklımı karıştırmaktansa bu durumu yaşayan tecrübeli annelerden bilgi almak istedim 😊
Kurabiyem secilertu gayet normal. Hemşiremiz bize 1. Ay kontrolünde söylemişti. Bu aydan itibaren Tükürürse ve salyası akarsa endişelenmeyin diye.
Rose21 secilertu normal cnm ohooo bizimki neler yapıyor o tükürükle. Aynen 2 aylıkken başladı. Tükürük bezleri çalışmaya başladığı için oluyormuş. Ve bu dönemdeki çocuklar asıl bunu yapmazsa sorun var demektir. Rahat olun.
secilertu Nuraylarin ASLIHAN2019 Kurabiyem çok teşekkür ederim ☺️ aşırı artma olunca endişelendim açıkcası rahatlattınız 🥰
Yepisyenianne Doğduğu gün ağzında baloncuklarla doğdu. Şimdi 5. Ayımıza giyeceğiz iyice arttı. Sanırım dişleri yer yapıyor.
PelinKaraca secilertu kızım iki buçuk aylık bizde de var o durum canım. Çok normal. Tükürük bezleri çalışıyor ve bebek daha bunu yutamadığı içinde akıyor 😉
Zeyyy secilertu bende erken derdim 2.ayda başladı 6.aya kadar durmadan akti kiyafetelr sarı leke oldu hep 6dan sonra diş için daha çok akti diş çıkınca rahatladı şimdi 10 aylık kızım diş çıkacağı zaman akiyo sonra kesiliyo tabi dişler pes peşe gelince genelde akiyo😂
Aress Benimkinde bazen salyasından dolayı tıkanıyor gibi oluyor daha önce başına böyle birşey gelen oluşu mu acaba?