Minay97 Merhaba arkadawlar Size bir wey sormak istiyorum 4 ay atagini atlatmis Anneler Bebeginz atak biten gun sabahi eskisi gibimi oldular yani sakitlewdilermi mama reddi uykuya direnme falan gectimi ? Bir iki gun kaldi bitmesine atagimizin ben periwanim😞😞
Melisbugi Minay97 ne zaman başladı canım 3 ay 7 günlük kızım bugün ilk defa yırttı kendini mama kesinlikle yemedi ağlamaktan kustu tıkandı şaşırdım mamamı bayatladı dedim attım yenisini aldım yok
Polikistikannee Minay97 Ben 4. Ay atağında çok bisey yaşamadım ama 5. Ay atagi şak diye vurdu yüzüme 🤣🤣
Minay97 Melisbugi benim oglum 35+6 da dogdu canim dolayisiyla 4 ayindan sonra bawladi atak donemimiz wimdi 5 ay 13 gunluk bir kac gun kaldi bitmesine tam olarak gunune hatirlayamiyorum cok zor gercekten ( boglemi kalicak hep acaba(
Melisbugi Minay97 şuan 1 gün kaldı yazıyor ama 3 gündür böyleyiz bi yandan isilik bi yandan sıcaklar bi yandan mama reddi hergün birşey annelik gerçekten çok zor keşke bebişlerimiz hep iyi olsalar
Minay97 Melisbugi evet canim bizdede guya gecti yaziyor ama bebegim huysuz ve mama reddi uyku sorunlari ne desen var yani( onlar iyi olsunlar bu bize yeter
Mineber22 Hemen geçmiyormuş benim yakın arkadaşım pedagog bende aynı dertten muzdaribim ama iyi birşey bu ataklar ben size onu söyleyim
Minay97 Mineber22 evet yeni beceriler elde ediyorlarmiw buyume ataklari diye geciyor zaten ama zorlu bir surec canim