Aysenil_ merhaba 🌸 şöyle yapabilirsiniz bence gün içinde bütün işinizi bırakın ve takip edin, mutlaka çişini yapmadan önce sinyal veriyor çünkü ya duraksiyor ya bi köşeye gidiyo vs. Anladığınız an haydi cisler kakalar tuvaleteeee diye gülerek şarkı söyleyerek götürün onu, bu sayede siz istediğiniz zaman değil kendi tuvaleti geldiğinde tuvalete gitmesi gerektiğini bilsin. Abidik kubidik şeylerle oyalayin krem kutusu, sprey şişesi vs. Ama şöyle diyim ilk günler bu şekilde yapması çok normal bizde de 3.gunden sonra bi 4 gün gerileme olmustu, inatlaşma ve lazimliga yapmayıp gözümün icine bakarak yere yapma gibi. Sakinliğinizi koruyun ve her seferinde anlatin sen şimdi öğreniyorsun o yüzden yanlışlıkla yere/altına yaptın ama.bi dahaki sefere çişimizi kakamizi tuvalete yapıyoruz diye bıkmadan usanmadan anlatin. Bir de klozet adaptörü alin bir tane aaa hangisine yapmak istersin çişini diye ona seçim şansı bırakın, bu şekilde daha cezbedici hale gelebilir. Bir de ona söyleyin çişin geldiği zaman tut ve bana söyle diye hatta nasıl tutmasi gerektiğini de gösterin elini önüne koysun ben bu şekilde söyledim hep ama benim kızım 19 aylikti çiş kaka diyordu ama cümle kuramadığı için ben bu şekilde söyledim. Umarım faydası olur
Bizim tam 1 hafta sürdü, 8.gün hersey rayına oturmuştu, sizinki daha büyük ve bence daha kısa surede halledersiniz❤