Alperennn Bugun 2 aylık oglum verem ve karma aşılarını yaptırdım saglık ocagında ateşı 37.5 paranox 120 mg fıtılı ıkıye bolup verdım saat 18.30 gıbı tekrar cıjarsa ates kac saatte verebılırım bılgısı olan varmı lutfen yazarmusınız
Vanilya Alperennn Doktoruna danışın canım küçük. Birde direkt fitil mi verin denildi. Doktor her zaman ilk yöntem calpol der bize
Paradiseeeee Alperennn saglık ocakları hep fitil veriyor doktorlar önermiyor çok çok zorda olmadıkça ateş düşürücü en erken 3 saat arayla diye çocuk doktoru stori atmış Ali Fuat serpen insagramdan bak cnm stori de görüsün
Paradiseeeee Alperennn bu ay sonu bizimde 2 aylık aşımız olucak bende korkuyorum ateş var den Allah yardımcımız olsun zaten sıcak çocuklar patlıyor
Bebegimm1 Alperennn calpol demisti bize doktor ates icin ve atesi 38olmadan ates dusurucu vermeyin demisti ustunu tek kat birakin bulundugunuz oda sıcak olmasin eklem yerlerine bez ıslatip koyabilirsiniz
Alperennn Vanilya saglık ocagı fıtıl dedı ama ondan fıyıl verdım doktorada ulasamadın korkuyorum ılk bebek
Vanilya Alperennn Canım şu an kaç ateşi? Geçen gün bir ateş mevzusu yaşadık. Doğru ölçüm koltukaltı ölçümüdür dedi doktor. Arkadaşımın bebeği için konuşmuştuk. O 4 aylıktı. Ona geçmezse fitil 4 saatte bir yüksek olursa demişti. Ama bu konuda vebal almak istemem. Doktor değilim. O bebeği görüp muayene edip durumundan haberdar olup bilgi vermişti. O yüzden acile gidin isterseniz bi danışın.
Alperennn Bebegimm1 panikten verdım yarım fıtıl dahasa artar dıyee dustu 36.5 cok sukur ınşallah cıkmaz bıdaha
Alyamm- Alperennn bizde dün aynı şekilde 2.ay aşısını olduk ateşi 37.9 a kadar çıktı ben bi sefer yarım ölçek calpol şurup verdim yavaştan düşmeye başladı şuan iyi çok şükür fitilde yazdı doktor ama hemen fitil vermek istemedim
Eymencvk Alperennn fitil artık kullanılmıypr diye biliyorum gitllerle alakalı haber cıkmıstı kaldırılacak diye imha edilmesi gerektiği söylenmiş ti önceliğiniz şurup olsun 😍
Alperennn Eymencvk doktorda saglık ocagıda yarım fıtıl dedı calpolden hıc bahsetmedıker sasırdım suan
Birmom Alperennn cnm bende 2 gun once yaptirdim ates olmadi ama emmesi azaldi boyle bi sıkıntısı varmış gibi emmek istemiyo emsede gönülsüz böyle zorla emme reddi olacak diye cok korkuyorum sende oldu mu boyle bisey
Alperennn Birmom cok sukur normal suan emmede bı sıkıntımız olmadı nedense benım doktorum calpol hıc soylemedı bıle dırek yarım fıtıl dedı saglık ocagıda aynı sekılde herkes calpol demış
Eymencvk Alperennn siz bi sorun calpol kullanın düşmediğinde mecburen fitil kullanılıyor bir ilaç daha var ateş ve agrısı kesici adı aklma gelmiyor