Mom987 Merhaba kızlar 🤗 Bana uygun fiyatlı ama kaliteli olan tesettür giyim mağazaları önerebilir misiniz ?
ikiprensannesi_gul Mom987 üstte kalsın şeker ☺ uygun fiyatlı tofisa var ama ürünleri pek kaliteli değil
lanadelmiyav Mom987 geçen burda birileri pazarium yazmıştı. Baktım instagram sayfasına güzel ve uygun şeyler vardı. Yorumlar vs. iyiydi. Bir bakın isterseniz.
Minikkusuumm Mom987 mero store kamil keskin tesettür evi pahalı benim bütçeme gore ama kaliteli yinede oralardan alirim
Mom987 ikiprensannesi_gul Teşekkür ederim canım 💐 Biliyorum ev içinde giymek için aldım daha önce ama dışarı için uygun değil.
zeyzey77 ikiprensannesi_gul normalde nasıl bilmem ama eşofman takım aldım hem naylon hemde bedeni küçük geldi kalıbı küçük. Neyse giydim eşofmanı evden cikicam ayakkabıları giyerken caaaaarrtt diye bir ses duydum. Bir baktım ağ boydan boya yırtılmış 😂😂eve girip üzerimi değiştirip geri çıktım
ikiprensannesi_gul Mom987 evet ya ürünleri iğrenç gerçekten ben modaalabutik var orayı çok beğeniyorum canım bi bak istersen ☺