Deletedmom277 Alyanur diş sancısı da olabilir . Diş çıkarttığı dönemlerde tam bir ergen oluyor bebeğim
Barismehtap Alyanur benim oğlum da öyle , 7.5 aylık ,araştırdım biraz bu dönemde ayrılık kaygıları yaşamaya başlıyorlarmış,o yüzden yalnız bırakmamaya ve yoğun ilgi göstermeye gayret etmek gerekiyormuş,zamanla geçecekmiş umarım ,kollarımda takat kalmadı benim de
Cimcimelerinnnesi Alyanur 7 ay 10 gunluk olduk aynıyla gerçekten . Gündüzleri özellikle istemediği şeyi mümkün değil aksi olamaz. Mama istiyorsa mama , uyku istiyorsa uyku bani oyalayım 1 saat sonra uyuşun falan mümkün değil. Birde bağırmayı öğrendi kızınca, 5 yasinda ablası var oyuncak görsün elinde nasil bağırıyor elini uzatıyor. Son 1 haftadır cok fazla artti eşim ve buyuk kizim en büyük destekçim allah eksik etmesin başından💐🙏🤗
Alyanur Barismehtap oy annem birakirmiyim seni ben ama hep birlikteyiz hic indirmiyorum ki yere koyamiyorum oderece bende inanilmaz yorgun bir vucudum.var canim sabah kadar 30 kez de uyaniyor ayakts kucakta hep boyleyiz
Alyanur Deletedmom37 ara ara oluyordu ama bu sefer daha fazla ama aglar gibi degil acı ceker gibi degil kızıyor sinirleniyor kendini sıkıyor diş ,doktoru baktı daha var dedi ama bilemiyorum tabiki oda olabilir
Alyanur Cimcimelerinnnesi aminnn canim bizdede öyle ne isterse o oluyor aksine asla bisey yapamasssin bizdede abla ve baba Allahrazi olsun onlardan
Deletedmom37 Alyanur Bende bilemedim şimdi 🤷♀️ Benim kızımda 7 ay 19 günlük henüz dişi yok. Belki de atak haftasıdır. Arkadaşın dediği gibi ayrılık korkusu da olabilir. Bu aylarda başlıyormuş. 🤷♀️
Alyanur Deletedmom37 atakta yaşıyoruz belli ediyor kendini bazen cok sakin bazende kiyametler kopuyor daha gecden anliyorum