Lavinia07 2 aylık bebeğimle uçak yolculuğumuz var tavsiyeleriniz var mı hanımlar ve ben puset ya da bebek arabası almadan gidicem kapılar da zorlamasın beni diye, elimde bebek çantası ve küçük bir valizim olacak. Bebeğim kucağım da zorlanır mıyım?
pikacuu Lavinia07 Zorlanacağını sanmıyorum zaten gören yardım ediyor. Bende yenidoğduğumda bi de 3 4 aylıkken yapmıştım. Şimdi büyüdü çok zor. Sadece yanına emzirme önlüğü ya da ona benzer bir şey al
Merve Lavinia07 bugün 23 aylık olmak üzere olan kızımla uçtuk. Ben bir yere dokunmasın diye kucağımdan indirmedim. Bebek bakım çantamı sırtıma taktım kızımı kucağıma aldım. Check in işlemlerini eşimle yaptık gerisini kendim. Ve çok güzel bir yolculuk geçirdik. İnince valizi de yine kızım kucağımda çantam sırtımda bekledim aldım çıktım. Daha minik bebekli annelerde vardı
Meyaska Lavinia07 Uçak kalkarken ve inecek olduğu zaman yaklssik yarım saat kadar emzirin. Bir de bussines’ten koltuk alsanız daha iyi olur aslında. Aktarmalı uçuşum öyleydi. İki koltuk vardı yanyana. Görevli benim yanımdaki koltuga işlem yaptirtmadi diğer arkadaşlarına da. Kızımı uyutunca yatırdım boş koltuğa. Bir de yanınıza puset falan almanız mümkün olmuyor. Dar zaten. İkinci uçakta ekonomiden vermişler. Sıkışık bir şekilde oturduk. Yanımda adam olduğu için emziremedim de. Basınçtan dolayı bebeğim çok ağladı. Neyseki son 1 saatte uyudu da çok hissetmedi. Bir de ben çok dua etmiştim onunki ağrımasın benimki ağrısın agriyacaksa diye. Bir de kalkış ve inişte bebeğiniz için de emniyet kemeri veriliyor. Bebeği kucakta tutmanız gerekecek yani. Ayrıca mutlaka kalın bir battaniye alın ve kalın giydirin bebeginizi. Uçağın içi çok soğuk çünkü. Ben de 1 hafta önce yolculuk yaptım. Benimki de 2 aylik
pikacuu Lavinia07 Evet canım. Sizin bebek de daha ufak uyuyarak geçer yolculuk rahat olur sizin için. Extra sütümü sağıp biberona koymuştum içer diye ama boşa gitti emzirmüştim bir defa sonra hep uyudu
Lavinia07 Meyaska çok teşekkür ederim bilgileriniz için benim başka bir tedirginliğim de yanımda biri olunca nasıl emzireceğim konusuydu açıklık getirmişsiniz sizde 🌸😍