Thege 4 ayımıza girdik bugun beneğimin yüzü kıpkırmızı oldu kabardı akşam üstü şimdide arada bi yüzünü kaşıyop duruyo benim yüzümde kaşınıyo yüzünü yüzüme değdirmiştim bilmiyorum psikolojikmi ama fos fos kabarmış yüzü başına gelen oldumu
Thesra Thege Sanırım bu aylarda alerjiler ortaya çıkabiliyor yarın doktora götürün derim ihmale gelmesin geçmiş olsun💐💐
MomTubamom Thege kızıl hastalığı diye bişey var başıma gelince öğrendim bende kızamıkkçık gibi ama antibiyotik kullanımı gerekiyomuş yoksa kalp romatizması yapabiliyomuş riske atmayın kullanın ilacı demişti dr not: biz 4 kardeş aynı anda olmuşuz dr.ada gitmemişiz hiç bileyimiz yok 🤷♀️
Deletedmom277 Thege yediğiniz bir şeyler dokunmuş olabilir diye sordum. Birden oldu diyince aklıma öyle geldi
Deletedmom277 Thege kaşınıyordur o yüzden olabilir. Yarın doktora getirmenizde fayda var. Geçmiş olsun
MomTubamom Thege bende ilk defe duydum başıma geçince geçen ay sonra anneme söyledim annemde siz dördünüz birlikte kızıl oldunuz dedi işte bide bulaşıcı oluyo ama yetişkinlere bulaşmaz dedi dr sadece çocuklara dilinde bi değişiklik varmı çocuğunuzun