As1ioz Ya götürsemmi doktora dha once yoktu bole bsey bilgisi olan bilgi verebilirmi diş macunu fırcada kullanıyoruz ama tam fırcalatmıyor
Kelebekailesi As1ioz ya canım benim görümcemin kızıda 1.5 yaşında onun da ağız kokusu varmış doktora götürdüler doktor burnuna poşet falan hep koymuştu baya da koymuştu burnuna hemen götür canım doktora geç kalmadan
busramerve As1ioz benim oğlumda da bu sorun oldu aynı dönemde. Alerjik bebek buna bağlıyordum ama belki başka sebebi vardır
Deletedmom1683 As1ioz götürün mutlaka bir yakinimizin oglunda öyle bir durum olmuştu burnuna balon parçası sıkıştırmış ve küçük bir seyde anlatamayinca zamanla koku yapmıştı Allah korusun öyle bir durum olabilir
As1ioz Deletedmom1683 ay yarın götürcem tesekkur ederim her bebekte olmuyo koku dmi normal degil kokması
Zalimsin Benşm kızımda da oldu götürdüm kakasına baktılar kanına baktılar bişey çıkmadı çok beslendiği dönemse olabiliyor diş çıkarıyorsa olabiliyor yakı zamanda boğaz enfeksiyonu geçirdiyse olabiliyor. Işık tutun burnuna Bi bakın isterseniz