zezeeyyy selam hanımlar bebeğim 1,5 aylık kafasında pul pul sarı döküntüler oluşmaya başladı yani diğer adıyla konakla başım dertte. Başına gelen varsa çözümü nedir 🤲
Deletedmom27337 zezeeyyy zeytinyağ ile masaj yaptım 2 saat sonra taryıp yıkadım. 2. Banyomuzda tamamen yok oldular
Ozaymus-21 zezeeyyy banyodan 20 dk önce zeytinyağı sürdüm sonrs yıkadım bit taragıı ile taradım cogu gitti diğer banyosunda da aynısını yapacam
EzgiiY zezeeyyy ben badem yağını pamuğa döküp güzelce sürüyorum 1saat bekliyor sonrada duşa girmeden hemen önce ince tarakla tariyorum hemen kalkıyor konaklar
dlnelsn Hergün yıkamadan yarım saat önce zeytin yağı sürüp tam banyoya sokacağınız zaman ince uçlu tarakla tarayın hergün böyle yapın geçer inşaAllah
zezeeyyy Teşekkürler herkese zeytinyağı sürdüm yıkayacağım 1 saat sonra bebişimi inşallah çözüm olur 😊
Yasemin38 zezeeyyy canım banyo yapmadan 1 saat önce bebe yağı sür ince tarakla tara yıkamadan öncede. Belli süre sonra geçiyor.
dlnelsn homosapiens aslında çok şampuan kullanmak değil biz anneler şampuanı sürüp güzelce durulamazsak konak yapıyor bazı anneler tedirgin oluyor su döksem boğulur falan diye güzelce durulamak gerekiyor yoksa konak çoğalıyor
minikaa zezeeyyy bize doktor travazol krem verdi 1 hafta sürüp sık telli tarakla taradım o şekilde düzeldi. Şimdi iyice birikmeden konak gördüğüm anda banyodan sonra o tarakla tarıyorum çok bastırmadan bu şekilde artmıyor
homosapiens dlnelsn bi yerde okumustum haftada bir şampuan diğer duşlardada sadece su dökmek yeterli diye çok şampuanın konak yaptıgını
Sonsuzmutluluk zezeeyyy hindistan cevizi yağı. Bebe yağı .yada zeytinyağı sürün 10 dakika bekletip tarayın kalkacaktır zaten sonra yıkayın
dlnelsn homosapiens Haklısınız bende okudum ama şampuan kullansak bile güzelce durulamamız gerekiyor ben dr sordum