Aselinannesii6 Egeninincisi banada olmuştu aynısı çıkış noktasına tarçın serptim sonra kayboldulsr çok şükür olanlarıda topladım bi güzel bidaha yok 👌🏻
snowflake Egeninincisi ayyyy benim evimde de var kızımın beşıgine kadar geldiler sarı sarılar 2 gündür kurtulamadım
1lina1anne Egeninincisi yeni tasindim 1 haftadir ugrasiyorum parkelere silikon siktik acik yerlerine sonra elma sirkesini kutuya koyup spreyle siktiim ve camasir suyuyla sildim gecti ama en ufak kirintida sulqlesini toplayip geliyolar
kubra2608 Egeninincisi trendyolda karınca tebeşiri var fenomende görmüştüm bitti demişti onu deneyin isterseniz
ikitostikannesi Aselinannesii6 bunu bende yaptım çiçeklerime kadar girmişler azaldılar bide nane yağı diyorlar fayda edermi sizce
Aselinannesii6 Egeninincisi olanları toplayın bidaha çıkmıyo tarçından sonra ben öyle yaptım birde yuvalarını bulmanız lazm nerden çıktıklarını
tugceyildiz Her şeyi dememiştim ben de sirkeli su nane tuz tarçın ama gitmediler her gün dip köşe süpürdüm sildim ancak öyle gittiler bu sene şükür yoklar
2bebikli Egeninincisi eczanede karınca tozuydu sanırım tuz gibi bişey onu dökünce evin heryerine yok oldular onunla kurtuldum ben yapmadığım şey kalmamıştı kesinlikle tavsiye ederim
Ebrugzbk Egeninincisi aynı sorunu bende şimdiler de yaşıyorum her yere tuz serpin akşamına kaybolacaklar 😄
Muniss Egeninincisi onun bir ilaci var aricilarda satiliyo biz ondan aliyoruz yemin ediyorum ortalikta ne karinca var ne bocek 😀 15 gun sonra tekrarlanman lazimki tamamen gitsin o ilacin adiniida unuttum ama aricilarda satildigini biliyorum aricilarda kullaniyomus peteklerine
Feyzanurun_annesi Yarım limonu 4 parcaya bölüp birbirlerinden ayırmayarak ortasına kuru nane döküp çıkış noktalarına koyun.Ben dün öyle yaptım şuan yoklar
Meyvebicagi Egeninincisi tarçın (toz) veya karabiber ( toz ) yuva girişini kapatacak şekilde çay kaşığı ile kalın bir çizgi olacak şekilde dökün o çizgiden öteye geçemezler