Ctrzsntrk Merhaba anneler , yarın 3 saatlik yola gideceğiz . Bebeğim 16 aylık pek yolculuğu sevmiyor arabada çok huzursuzlaniyor ben de mecbur kaldığım için çizgi film açıyorum . Çizgi film açmadan onu nasıl oyalayabilirim 3 saat boyunca çizgi film izlemesini istemiyorum çünkü .. sizler neler yapıyorsunuz böyle durumlarda tavsiye verecek olan var mi?
Sevvaldal Ctrzsntrk yaniniza kitap ve sevdigi oyuncaklari alin. Ayrica muhallebi tarzi biseyde alabilirsiniz. Aglamasina firsat vermeden surekli oyalayin bunlarla. Ayrıca, bak araba, bak tır, bak kamyon geçen herşeyi söylerim ben hatta renkleri ile söylerim.
Blackbird88 Ctrzsntrk yanına sevdiği oyuncaklarını, kitaplarını alın ve bol bol sevdiği atıştırmalıklar alın. Bunlarda da sorun çıkarıyorsa uyku saatine denk getirin arabada uyusun. Bizimki biraz yemek yer biraz kitap okur biraz da uyur derken baya duruyor. Çok sıkıntı çıkarırsa da mola vere vere gidersiniz. Bence önce siz rahat olunki çocukta arabada iyice strese girmesin. Öyle öyle alışacaklar.
kartopu23 Ctrzsntrk bugün 11 aylık kızımla 7 saat yol geldik. Hiç ekran açmadım. Kitap okuduk bol bol. Yeni oyuncak almıştım piyano, onunla oynadık. Arada huysuzlandı ama çok şkr geldik.
mommyandson 16 aylık oğlumla 8-9 saat yola çıkacağız Allah’ın izniyle. Bende burada bekliyeyim. Tedirginim🥲
Ctrzsntrk mommyandson sizin yolunuz daha uzunmuş . Allah yardımcımız olsun gerçekten yol degil de oğlumun o huysuzluğu beni çok yoruyor 😟
Ctrzsntrk mommyandson böyle postlar bir kaynana görümce postu kadar tutmuyor bacım 😂 ben geldim çok şükür vardım yerime .. sen ne zaman çıkacaksın yola ?
Ctrzsntrk Sevvaldal biz geldik çok şükür dediğiniz şeyleri denemeye çalıştım sona doğru uykusu gelince çok huzursuzlandi sallamadan da uyumadığı için biraz zor daldı uykuya ama uyudu bi yarım saatte 🙂
Ctrzsntrk Blackbird88 aynen uyku saatine denk getirmek çok mantıklı onu anladım daha az yoruluyor insan 🥰
Merveymn Geçen yıl İstanbuldan ayvalığa gittik gece 3te çıktık yola oğlum 9aylıktı gece uykusu olduğu için gözünü açmadı 🤭 tavsiyem karnını doyurun altını alın birazda yorun tam uyku saatinde yola çıkın 🥰
Ctrzsntrk Merveymn evet gece çıkmak bebek için mantıklı ama şoför koltuğunda oturan için mantıklı değil uykulu uykulu 😊