Minnak23 Kızlar dogdugundan beri humana kullanıyordum fakat sadece e bebekte satılıyor suanda numarasını bulamıyoruz yok sizce hangi mama iyi kullanan memnun olan tabiki her bebek farklıdır fakat en cok tercih edilen markayı görmek istedim
2bebikli Minnak23 bende humana kullanıyorum doğduğundan itibaren ilk zamanlarda ebebekten alıyordum sorna internetten sipariş ediyorum öyle bi şansınız yokmu çünkü ben geçen değiştirdim mamayı içmiyor diye onuda içmedi ve gaz yaptı düzeni bozuldu tekrar humana aldım
Iremozerrtlg Minnak23 canım bende humana kullanıyorum trendyoldan alıyorum hep ve ileri tarihli mama geliyor memnunum
Minnak23 2bebikli ewet internetten alabiliriz fakat hiç kalmadı maması iki gündür bütün şubelerini arıyoruz hep bir numarası var gelmesi bi kaç günü bulur diye geçiçi mama markası arastırıyorum bende korkuyorum kabız vs olur diye ama suan bulamıyoruz hiç bi yerde humana
2bebikli Minnak23 istersen evolvia dene arkadaşımda humana kullanırken bulamamıştı bunu almış hiç fark yok demişti