beyazkelebegim arkadaşlar merhaba , görselde görmüş olduğunuz gibi bebeğimi sinek ısırıyor ha bire … Ama nedense bende ve eşimde bu sorun yok, bu nerden geliyor nasıl oluyor. Bir fikrim de yok ! Konu ile ilgili öneriniz var mı ? Napabilirim ?
Cheddar beyazkelebegim yatarken odasını mutlaka ilaçlayın bi de prize takılan sinek kovucular çok etkili. Nurse harveysin sinek kovucu doğal spreyi de var. Bunları kullanıyorum ben memnunum. Bebeklerde sinek ısırınca baya kırmızı ve büyük iz oluyo
Haticenr beyazkelebegim bizdede oluyor yeşil limona karanfil takıp odaya koydum bide yatmadan 2 günde bir kendi yatağıma beşiğe halıya lavanta yağ damlatıyorum çok fazla değil kokusu çok ağır olmasın diye öyle kuruldum deneye bilirsin sende ilaçdan daha mantıklı heleki küçük bebekler için
Busraata beyazkelebegim incia ve siveno sinek kovucudan çok memnunuz oglumla kendime kullaniyorum alerjim de var benim böcek sinek felan hiç ısırmiyor,ısırdıgı zaman sürmeyi unuttugumda yani sürüyorum kaşıntı yapmıyor ve çok çabuk geçiyor tavsiye ederim
beyazkelebegim Reyna heryerini ısırmış. Bir uyandırıyorum bakıyorum kolu diğer gün yanağı diğer gün bacağı noktalar bu böyle ya
beyazkelebegim Cheddar ayyyy çok teşekkür ederim. Bu yer de satılıyor mu ? Hazır eşim dışardayken hemen söyleyim alsın
beyazkelebegim Deletedmom0099 bu ürün bütün odalar için mi geçerli oluyor yoksa sadece yattığı oda için mi
Cheddar beyazkelebegim eczaneden alabilirsiniz mutlaka fişe takılan aparattan da alın çok etkili o da markette satılıyo raid’in
Haticenr beyazkelebegim evet var istanbulda oturuyorum pazarda buluyorum marketlere bakabilirsin sarı limonla denemedim hiç o konuda bişey diyemem ama yeşil limon bulana kadar lavanta yağı ile idare edebilirsin