Merhaba annişler oğlum 10gün sonra yaşına girecek bu aralar bi tuhaf huyları oldu
sürekli bna yapışık ne peşimden ayrılıo ne kucağımdan inio başka bi odaya geçtiğimde sanki dövülmüş gibi ağlıo bnden cok babasına düşkündü ondayken bana gelmezdi bndeyken onun kucağına atılırdı şimdi ona bile gitmio 😕
bide uyku durumumuz var tabi zaten en baştan beri gece zor uyuyan ve en fazla 2 saatte bir emmeye kalkardı hala aynı ama en azından emzirirdim pşşş ile uyuturdum saati geldiğinde şimdi ohoo 4-5-6 saat geçio yinede uyuymamak için direnio hele akşam uyutmak için odaya götürmeye bile kucağıma aldığım anda kıyameti koparıo yatağa emzirmeye koyuorum onu bile almıo anlamadın gitti iki gündür mecbur kucağımda emzirerek hafif sallayarak uyutuyorum oda zar zor zapdediyorum kucağımda gözü kapalı hala kalkmaya çalışıyor alışmasındanda korkmuyor değilim 😕 çünkü doğduğu günden beri ne beşikte ne pusette ne ayakta hiç sallamamıştım 😕
ne yapcam nasıl başetcem hiç bilmiyorum yaşayan tecrübeli anneler tavsiyeniz,öneriniz var mı ? Geçici mi 😓