bburcu Merhabalar. Eşimle köpek istiyorduk kızım için. Hayvanları çok seviyor. Dün bir köpeğimiz oldu 😊 Köpek sahipleri neler önerir, dikkat etmemiz gereken şeyler var mı acaba?
LiNaismom bburcu bende pomerian var kızımla büyüyorlar çok akıllı eğlenceli köpek , ısırma huyuda pek yok ama sert köpeklere pek cesaret edemem galiba sert derken ( pitbull, dogo, Cane corse, Rotfailer ) falan
Evrim1906 bburcu golden lar çok oyuncu köpekledir dikkat etmeniz gereken oyun oynarken birden çocuğunuzun üstüne atlaya bilir kesinlikle zarar vermek istemez ama bu birden atlamaları yaralanmalara sebep ola bilir imkanınız varsa Bi köpek eğitmeni ile çalışın derim
Oktemveannesi bburcu yavru köpek bakımı ve tuvalet eğitimi zordur çoğu arkadaşım sahiplendirdi ben 1.köpeğimde oğlum yoktu kolaydı 2.köpeğimde çok ama çok zorlandım ama tuvalet eğitimini verdim bu arada iki köpeğimde pitbull du
bburcu LiNaismom eşim k9 istiyordu ama beni ürkütüyor nedense. Golden sahiplendik 😊 ortalığın ağzına etti ama ilk günden😄
Oykuaygun bburcu tek sıkıntı fazla fazla temizlik gerektirir çünkü aşırı tüy döküyorlar dikkatli olduktan sonra sıkıntı yok. Bebeklerle iyi anlaşan oyuncu bir cins 🥰
Oykuaygun bburcu tabikii o da Bi bebek gibi birbirlerini tanımaları lazım 🥰 çok iyi yapmışsınız bebeğiniz hayvan sevgisiyle büyüyecek çok güzel bir şey 🥰
bburcu Oktemveannesi sitemiz bahçeli 2 saatte bir indiriyoruz alışsın diye bakalım. 2 gündür evi çamaşır suyuyla temizliyoruz 😂
Oktemveannesi bburcu iç dış parazit sizin bebeğinizin sağlığı için yani kist oluşumu olmaması için mumutlaka zamanında yaptırın bir de alışana kadar yalnıZ bırakmayın
Evrim1906 bburcu benim bebeğim de 8 buçuk aylık kedilere bayılıyor annemler de kedi var çok güzel seviyor evim hiç müsait değil müsait bir eve çıkarsam bende kedi sahipleneceğim
Oktemveannesi bburcu öyle güzel vakit geçirip mutlu olacaklar ki her ikisi de sizin de iki çocuğunuz olmuş olacak ben sabahları 2 yumurta fazla pişiriyorum oda oğlumla kahvaltı yapıyor çocukla köpek zor olur diyenlere kulak vermeyin hayat zaten zor kafanıza takılan bir şey olursa yardımcı olmak isterim köpek konusunda meraklı ve ilgiliyimdir
Oykuaygun bburcu yaa bende papağan istiyorum. Kirada olduğum için en beslenebilir hayvan bu. Çok seviyorum çocuğumla büyüsün istiyorum 😍 kuş bakımı çok zor muu
bburcu Oktemveannesi çok teşekkür ederim aklıma takılan bir şey oldukça soracağım. Eve ilk geldiği anda nasıl başa çıkarım diye düşünmüştüm ama insan hemen bağlanıyor 😊