Elisaeva Merhaba kizlar 4 ay 4 gunluguz hip cimbiotic mama kullanıyordum kilo alımı yavaşladı diye mama değiştirdim sma optipro aldım fakat yeşil kaka yapıyor ve huysuz sizce mamadanmi
Oykuaygun Elisaeva her bebekte farklı etkiler oluyor onu takip etmeniz lazım. Bende başta sma aldım öğürmeleri oldu aptamile geçtim
Melisbugi Elisaeva bizde hep sma kullandık yeşil kaka yaptı değişmiş içeriği değiştirdik 2 haftadır bebelac gold kullanıyorum sarıya döndü
Ayazimm58 Elisaeva Bizimde aptamil conformil yesil kaka yapiyor doktor kan yoksa ihsal degilse ates yoksa olabilir demişti bide agzina ellerini sokuyorsa enfeksiyon olabilir sik sik yikamak lazim
Eeisitan Elisaeva sma comfort kullandığımızda kızımda yeşil kaka yapardı sonra değiştirdik normale döndü her mama her bebekte farklı etki yapıyor
Hh123 Elisaeva 5 aydır sma kullanıyorum elhamdulillah hiçbir sorun yaşamadık humana kullandım bi ara o kabızlık yaptı golden goat denedim onu hiç içmedi hiç sevmedi ama smayı hep sorunsuz içti
Betulice Elisaeva ben 5 aydır sma kullanıyorum sma diğer mamalar gibi gaz ve kabız yapmaz ama kilo alımı çok hızlı olmuyor sma ile bide ishal yapabiliyor yeşil olrk sorun olmadı ama