Nihankuzey 2 Ay 4 günlük bebeğim şimdiden çok hareketli dönüp duruyo koyduğum yerde bu ay bitince yani dördüncü aya girince yürüteçe koysam bi sorun olurmu sizce kızlar
Sblgzgn Nihankuzey normalde bile yürüteç doktorlar tarafından önerilmiyor kaldı ki 4. ay çok çok erken
Aytenesn Nihankuzey daha 2 aylık sabırlı ol herşey vaktinde güzel. Yürüteci hiç bir doktor önermiyor oyun halısı şu anki hareketliliği ve mevcut gelişimi için daha iyi bi öneri düşün bence. Bizimki çok seviyor oyun halısını çıldırıyor
Egemss Nihankuzey asla tavsiye etmiyorum çocuklarda bir çok rahatsızlara sebep olduğunu okudum yine de siz bilirsiniz, erkek se yumurtalıklara baskı,kalça şekil bozukluğu,çarpık bacak, parmak ucu yürüyüş.... Vs vs Onun yerine yere bir şey ser dönsün dursun bişi olmaz
Sblgzgn Nihankuzey şuan için oyun halısı, yoksa bile yere bir yorgan serip önüne oyuncaklar koyabilirsiniz. 8-9 aylarda ise yürüme arkadaşı olabilir.
Firdevss yürüteç için gerçekten çok erken. Biz e bebekten salıncak almıştık Bondigo Salıncak yazınca çıkar. 40 günlükken koyuyorduk üç kademeli yatarak, uzanarak birde oturur pozisyonda. Şimdi 4 aylık oldu çok güzel sallanıyor ve puset gibi koruması var üzerinde ki maymun, fil ile konuşuyor. Böyle birşey olabilir yada dedileri gibi oyun halısı
1mom1baby Nihankuzey biz sormadan doktor yurutec almak isterseniz onermiyorum ama illaki istiyorsanız 6. Ayda boyu ayarlanabilir yük kalçaya binmesin ve kısa süre dursun demişti yurutec almadım kızımda çok hareketliydi salonda yüksekte duran ne varsa kaldırdım örtüleri bile kaldırdım haliya çarşaf serdim oyuncakları koydum hep yerde durdu ayağa kalkmaya başladığında mutfagim müsait olduğu için masa sandalyeleri mutfağa koydum müsait olmasaydı masayı koymazdim ama sandalyeleri başka odaya koyardım çünkü devrilebilir salonumu görseniz bi koltuk bi orta sehpa bide tv sehpası boş ve kötü görünüyor ama banyoya mutfağa giderken rahatlıkla birakabiliyorum yurutec kazalarada sebebiyet verebiliyormus internetten yaşayanları okudum uygun ortam oluşturmaya çalışıp doğal haline bırakırsanız daha iyi olur ayaga kalktigi zaman ilk adim arabasi alabilirsiniz 😊