Burcubuglem2 Kizlar güne böyle bir kahvaltı ile başlıyorum 🤗bir buçuk haftada 3 kilo verdim oglende paylaşabilirim tüm gün için 🤗 https://resmim.net/i/wzJG2
Cheddar Burcubuglem2 salam yerine iki yumurta yiyebilirsiniz. Salam kesinlikle olmamalı o kadar diyim 🙈
Burcubuglem2 Kk41 bu kahvaltı bayağı bir tık tutuyor. Sonra kafama göre bir ara öğün yapıyorum bugunk ki niyetim türk kahvesi ve hurma yada bir parça bitter çikolata ya da tarçınlı süt bunlardan birini ara öğün yapacağım bugün 🤗
Burcubuglem2 Cgdmltr93 evet ama ben bu şekilde yaptığımda daha tok tutuyor protein desteği sağlıyor diye düşünüyorum zamanla onuda çıkaracağım fakat şuan için tüketiyorum emzirdiğim için çok kisamiyorum😔
deryata Burcubuglem2 protein desteği yumurtada var. peynir olabilir kalsiyum açısından. yada illaki salamsız olmaz derseniz ona benzer hindi füme tüketebilirsiniz ☺️ bol eksiler
Burcubuglem2 Mom0911 ben normal de 52 kiloydum evlendikten sonra derken biraz aldık sonra dogumdu derken biraz aldım 80 kiloyla doğuma girdim doğumdan sonra birden 70 kiloya indim diyete başladığımda 69.7 kiloydum şimdi 66,5 kiloyum hedefim 50 kilo🤗
Burcubuglem2 Tospikannesiii canım bak bu brokoli ağırlıklı sebze corbam içine azcik yulafi romdodan geçirip atacağım ,yanına semizotu yemeği ve biraz yoğur ile akşam yemegim olacak😊
[silindi] Burcubuglem2 salamı çıkardınmı tam diyet menün canım birde bu altın başak yulflı krekerlerinden tükete bilirsin ekmek yerine ben öyle yapıyorum
[silindi] Burcubuglem2 bende bu sabah bu şekilde yaptım kahvaltımı bu çok güzel ve doyurucu oldu tavsiye ederim yulaf yedigini anlamoyorsun hiç yulaf sevmetenler için güzel bir kahvaltı anlasılmıyor tadı yulafın
Burcubuglem2 [silindi] bende yulaf aldım dün nasıl tuketsem tadını almadan diye düşünüyordum teşekkürler 🤗
[silindi] Burcubuglem2 bu tarif çok güzel dene canım bir sabah haslama yapıyorum diger sabah bunu bazende mantarlı omlet bazende lor peynirli harika oluyor
Sevgi-Aslan Burcubuglem2 yuladı rondadan geçirip inceltin süt ve tarçınla pişirin içine küçük bir muz ezip koyun tası muhteşem oluyor muhallebi yiyor gibi oluyor üstüne 1-2 tane cevizde kırabilirsiniz daha çok tok tutar
ozlemtuncay Tüm gün paylaş bende başladım diyete kahvaltı sorun olmuyor ama akşam yemeği için bişey bulamıyorum fikir lazım
Burcubuglem2 ozlemtuncay mesela birazdan ara ogunumuzu yapalım mesela 🤗 yapın kahvenizi yanında hurma 🤗ben gidiyorum mutfağa 🌼