Ayalayay Mavieylul bebeğiniz aktif etmiyorsa artıyor.Benim arttı.Çayını da kullanıyorum.Şu an meme reddi var öncekine bakarak biraz azalma var sağmak gerekiyor
dmlklc Mavieylul çayını en basından beri kullanıyodum solgar ile birlikte. Solgar bitince mayya deniyim dedim daha memnun kaldım. Ama ben şöyle bişey yaptım. Çayın malzemelerni tek tek aktardan aldım kendim demliyorum. Bir çar kasıgı koyuyorum hepsinden içiyorum.
dmlklc Mavieylul 10 aylık kızım. 4. Ayından itibaren hep kullandım bi ara sütüm azalmıstı. Doktor sogar önerdi 3 şişe kadar solgar içtim sonra mayya denedim. Şimdi mayya kullanıyorum
kucukprensinannesi dmlklc çayın malzemeleri neler acaba bende aktardan alıp denemek istiyorum meme reddi başladıda bu aralar
Sesilya Solgar kullandım ilk başlarda çok etkiliydi hatta bir haftada 200 gram aldı bebeğim 7 aylıkken ama sonrasında yine aynı, etkisini uzun süre hissetmedim maalesef 😔
Ayalayay zeyzey77 instagramdan Dilruba Demirezerin anne odası sayfasından . Ona da yazsanız yönlendiriyor
dmlklc kucukprensinannesi ısırgan frenk kımyonu anason rezene yeşil yulaf hibiskus bir çay kaşıgı french presse koyuyorum mis gibi 3 deda içiyorum. Aktardan alınınca daha cok gidiyo cok da memnun kaldım.