Ceydasinem Kızlar 2,5 aylık oğlum var kanguru istiyorum. Kullanıyor musunuz? Öneriyor musunuz? Ne marka önerirsiniz?
Doruk123 Ceydasinem canim esimin amcası doktor bize onermedi.erkek bebeklerde kanguruyu pek onermiyorum tavsiye etmiyorum dedi.organindan dolayi biz kullanmiyoruz o yuzden
SukranUras Ceydasinem ben chicco,aldım canım 3 ayşıkken. Başlarda bek sevmedi ama şu an 6 aylık bayılıyoo. Kanguru alırken bacaklar M şeklinde vücut C şeklinde durcak ona dikkat et
ikos58 Ceydasinem burada bir cok post acılmıstı bu konuyla ılgılı onlara guvenerek dun sıparıs verdım bugun geldı ınsallah yarın kullanıcam solomombaby
Hilalaliaras Ceydasinem biz solomom baby kanguru aldik severek kullaniyoruz cunku bebek arabasinda durmuyor kanguruda uyuyor
Doruk123 Ceydasinem bizimkide oyle kafayi omuza koyunca agliyor butun gun yuzu one bakacaj sekilde dolanıyouz evin icinde
Doruk123 Ceydasinem bebekler surekli huy degistirirmis canim bu aralar o sekil durmaktan hoşlanıyolar sanirim sabırla geçmesini bekliyorum
SukranUras Ceydasinem erkek. Bi sıkıntı yaşamadık ama doktorla günde en fazla 1 buçuk saat diyo erkek bebekler için kanguru ve yürütece
theQueen Ceydasinem Solomom baby ergonomik olduğu için severek kullandığımız ve oğlumun çok rahat ettiği bir kanguru tavsiye ederim 👍🏻
ikos58 Evet bugün kullandım 😁 hiç ağlamadı çok rahat durdu yeni doğan desteği var içerisinde hemen uyudu kaldı
Sema99 Ceydasinem ben Solomon baby alıcam çok güzel kullanışlı alan arkdaşlarım çokta memnun kaldılar