Taze-Anne28 Annem arada bir çay kaşığı su ver diyor ama doktora sormadan vermek istemiyorum havalar çok sıcak siz veriyor musunuz. Bebeğim 2 aylık
Sermec27 Taze-Anne28 14 günlük oğlum doktorm ilk 6 ay su vermek yok dedi cocuk doktoru da öyle söyledi sadece anne sütü alıyor oğlum
Dilekdefne21 Taze-Anne28 evet veriyorum dogru 1 çay kaşığı veriyorum havalar sıcak çocuk doktorumuz söyledi banada mama da veriyordum çünkü
buselidunya Taze-Anne28 Ben ek gıdaya geçtiğimiz zaman vermeye başladım ama bence az da olsa bebeğin de suya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum 🙋🏼♀️
Ay_61 Taze-Anne28 bende verıyorum her mamadan sonra verıyorum havalar sıcak su birşey yapmaz. Bnm bebegınde suan 2 bucuk aylık. İçiniz rahat etmıyorsa ebe hemşirenıze bir danısın doktorada gtmenıze gerek yok oda verebılecegınızı soyler. Genelde anne sutunden su ıhtıyacını karsılıyor dıyorlar ama mama verıyorsanız 2 3 cay kasıgı su verın mamadnn arkasından dıyorlar
YazarAnne Benim bebeğim 4.5 aylık. Çocuk doktorumuz sadece anne sütü İle beslenen bebeklerde suya ilk altı ay gerek yok dedi. Bu sebeple vermiyorum.
Mom05273 Anne sütüyle besleniyorsa gerek yok sadece süt içen bebeğe su versen midesini doldurmuş olursun sadece süt su ihtiyacını karşılıyor
Onurkagan06 Taze-Anne28 anne sütü alıyorsa gerek yok canım içinde bol bol su var zaten. Mama alıyorsa vermelisin ama. Ben oğluma ek gıdaya geçtikten sonra verdim şahsen
Merve450 Taze-Anne28 biz doktorumuz yaz olduğundan dolayı su vermemiz gerektiğini söyledi yoksa vücudu susuz kalır dedi
aysenurbahadir Taze-Anne28 4 aylık bebeğim her gün az su veriyorum gün içinde çok terliyor susuz kalmasın diye veriyorum su
Nurgrvn Taze-Anne28 valla ben 5 çay kasigina çıkarttım benimde 2 aylık normalde 2 çay kaşığı verirdim şimdi 3-5 çay kaşığı arasında gidip geliyorum. İçtikçe mutlu oluyor. Havalar çok sıcak birde benimki emmiyor mama ile besleniyor emiyorsa sen hiç vermeyebilirsin
Gulsurmeli Taze-Anne28 Emziriyorsanız su vermeye gerek yok diye biliyorum anne sütünden karşılıyor çünkü.
fatosd36 Taze-Anne28 2 aylık bebeğe su verilmez ben 5.ayına kadar vermedim neredeyse anne sütü veriyorsanız vermeyin ama mama veriyorsanız onu bilemiyorum
Haticenr Taze-Anne28 1 buçuk aylık oğlum evimiz çıkmakta sıcak doktor kesinlikle hayır dedi ama ben yinede 2 günde bi çay kaşığı veriyorum
Rabialyaa Bu su kısmında 2ye ayrılıyor doktorlar bi doktorumuz her emzirme sonrası ver demişti suyu içebildiği kadar içsin demişti o kadar yapmıyorum tabi ama verme taraftarıyım bebeğim 3.5 aylık hep verdim karar bence size kalmış