Ekici35 Arkadaşlar çıldırmak üzereyim bebegım hastaladı. Ates ishal felan sımdıde meme reddi yapıyor ıstemıyor benı napıcam nasıl gerı emzircem bilmıyorum yardım eder mısınız dha 5.ay 10 günlük
Balnur Bende de aynı durum ne gece ne gündüz memeyi tutmuyor alıp bırakıyor hele hastaysa hiç almaz toparlanması zamanla ancak nane kaynat biraz içir midesine iyi gelir ben yaptım faydasını gördüm bide bol su içirmeye unutma
Ceylan-ela Ekici35 4 5 aylıkken bende yaşadım kendini geri atıyordu memeyi görür görmez normal de çok severdi şaşırmıştım ama vazgeçme sakin ortama geç uykuluykn falan emzirmeye çalış bir süre sonra düzelmişti kızım emiyor şuan hala
Ceylan-ela Ekici35 sütünü sağ ver biboron almıyorsa kaşıkla var gece de mi emmiyor benimki uyku sersemi emiyordu bide annenler falan yanındaysa kalabalık ışıklı ortam öyle emzirme odaya loş Işık’ta sakinken dene canım 1 hafta falan sürdü benim ama uykuluyken emiyordu onun dışında sağıp verdim
Fatoscum Ekici35 karanlık ve sessiz ortam öneriliyordu sanırım bir de yatarak veya ayakta emzirmeyi denediniz mi
Fatoscum Ekici35 biberon mutlaka meme reddi yapıyor maalesef,instagramda dilruba demirezer var ona yazın bence bir cevap veriyor çoğunlukla veya ballıgebe var benim takip ettiğim onlar cevaplarsa size daha çok yardımları olur😊
Gizembickici Ekici35 instagramda emzirme danismaninin paylastigi bir post görmüştüm belki lazim olur diye aklimda tutmustum yazanı. Bebeginizle birlikte dusa girin bebeginiz kucaginizdayken yavas yavas ona su dökün bir muddet sonra memenizi emmeye başlayacağını göreceksiniz yaziyordu. Bence deneyin