Oliviadunham Merhaba sevgili anneler.E bebekte oto koltuğu indirimi varmış.Bitmeden almak istiyorum.Kullanıp memnun kaldığınız, önerebileceğiz bir marka model var mıdır?
Zeynep17 Oliviadunham besafe izi comfort x3 modelini kullanıyorum. Yüksek olması sebebiyle kızım dışarısını seyrediyor, sıkılmıyor. 3 kademe yatış pozisyonu var. İçinde rahat uyuyor. Ben araç kullanırken onunla ikimiz seyahat edebiliyoruz rahatça. 1 yaşında kızım.
zeyneps034 Zeynep17 yatış pozisyonu tam yatıyor mu acaba bide dönen pozisyonu var mı benim kızımda 11 aylık uyuması için tam pozisyonlu arıyorum ama bir çoğunda yokmuş
Oliviadunham Zeynep17 Hemen bakayım ona.Benim oğlum 2.5 aylık.Ben de sıkılmadan yalnızken rahat seyahat edebileceğimiz birşey arıyorum.Teşekkür ederim tavsiye için
Zeynep17 zeyneps034 dönen modeli değil o modeller farklı. Tam yatış pozisyonu da yok. Ama dediğim gibi 1 yaşındayız rahat uyuyoruz.
Zeynep17 Oliviadunham Henüz oto koltuğu için çok küçük ama. Ben o aylarda pusetine koyup seyahat ediyordum. Pusetine sığmayınca oto koltuğuna geçtik. 8-9 aylık falandı yanılmıyorsam.