Medusafer Duru33 kizim 3 aylıkken kullanmaya başladım o zamandan beri kullanıyorum çok memnunum kulot bezden
asel16_hurmuz Duru33 kızım 7 aylık molfix külot bez kullanıyorum 3 aylık olduğundan beri kullanıyorum çokta memnunum hiç sızdırmıyor çıt çıtlı sızdırıyordu birde hareketliyse bebeğiniz tercih ediniz külot bez daha kolay oluyor değiştirmek 🥰
Teemo07 Duru33 yaa bende yanlışlıkla 60 lı külot bez almışım sleepy nin. 🤦🏻♀️ Kullanmadım duruyor öyle. Bebegim 3 aylık olmak üzere. Bende şurada bekleyeyim
Duru33 Medusafer ya havalar sıcakladı aklma geldi ama ne zaman kullanılır bilmiyoedm sıcağa faydası olurmuki
Duru33 asel16_hurmuz çok hareketli ya heleki altını üstünü değiştrmeyi çok sevmiyor alayım onzaman ben 😂
Mys01-01 asel16_hurmuz 3 ayda Bengi bedenı aldınız acaba biz tam 60 günlüğüz molfix kullanıyorum ama aklımda olsjn
Duru33 Teemo07 kullansama kuzum bak bnde bilmiyordm kullamılıyormş ben 1 yaşında fln kullanılıyor diye biliyordum daha erken kullanılıyormş
Melik-28 Duru33 zaten sıcak havalar için aldım çok ince ve kullanışlı inan ki bimin bezini kullanıyordum çok kalın mahvetti cocugumu
1Anne_ Duru33 ben 4. Ayında Molfix kilot bez kullandım paket bitmeden tekrar bantlı bez aldım hiç memnun kalmadım pişik yaptı ve dışına çıkardı hep
gencanne9 Duru33 bebekken zor oluyordu takmak ama 7 aylık olduğundan beri sadece külot bez kullanabiliyorum çünkü diğerini takmama fırsta vermiyor döne döne kaçıyor 😬 yani hareketlenince daha kolay takması
Humeyra1 Duru33 bizimkide durmuyordu kolay olur diye aldım ama yaptirmayan bebek onu da yaptırmıyor 🙄 normalde de sleepy kullandığımız halde kizimda pişik yaptı. Minyon bi bebk olduğu icin iyi kavramadı fln paket bitse diye bekledim resmen…