Ecre41 Kizlar yardim esim tatile gitmek istiyor agustos sonu gibi ama benim 20 aylik ve ozaman 3 bucuk aylik olucak iki kizim var ve ben pek istemiyorum iki cocukla tatil yapamam diye sizce ne yapmaliyim bole 2 bebekle giden varmi
Yerfistigininannesi Ecre41 eşiniz destek olacaksa gidin bence havanız değişir tabi zorlukları vardır gidenler daha iyi yardımcı olur ama ben olsam giderdim 😊😁
Portakal Ecre41 denemeden nasıl geçeceğini bilemezsin. Eşinde destek olacaksa en azından büyük kızın sorumluluğu onda küçüğün sende olcakk şekilde olursa gidin bence biraz nefes alın şişede iyi gelir
ipek39ela Ecre41 Küçük bebeğiniz sizi hic zorlamaz, koyduğunuz yerde durur😊 benim kızım da 20 aylık biz de ağustos başı gidicez kısmetse ve yemesi dışında genelde kocam ilgilenecek kızımla 🙈 o yüzden eşiniz size büyük kızınızla ilgilenme konusunda destek olursa hix korkmayın gidin bütün senenin acısını çıkarın 😊🌸
thecatcherintherye Ecre41 valla ben şu an beş aylık kızımla tatildeyim. O gayet keyifli, tatil yapıyor. Biz de ona eşlik ediyoruz eğlendiricileri olarak😂 yine de keyifli. Vazgeçmeyin gidin.
Ecre41 Yerfistigininannesi esim destek olur o diyoz zaten buyuk kizimiz icin herseyi bende diye ama yinede tereddut ediyorum
Ecre41 Portakal esimde oyle diyor gitmeden nasil olucani bilemeyiz diye 😊 hep destekcidir zaten sagolsun
Ecre41 ipek39ela aslinda ben kucukten korkuyorum 🙈 gunu gununu tutmuyo cunku bazen hic uyumuyo bazen uyuyo
zeyneps034 Ecre41 değişiklik olur gidin bence bizde haftaya gitcez kızım 10 aylık bide hamileyim zaten pandemiden gecen seneden beri ne tatil ne bişe
Ecre41 zeyneps034 ya bende gitmak istiyorum bi taraftan ama iste kucuk kizim durmaz uyumazsa diye korkuyorum daha cok yorulup donmiyim
demetdemircioglu Biz 3 ve 1 yaslarında 2 cocugumuzla gidicez 😁 sadece tatil değilde dışardayken cocukları bölüşüyoruz rahat oluyor 🙃
Hilal06a Ecre41 çoçuk bişeylere engel olmamalı onlarda degişik bir yerlere gidince mutlu oluyorlar evet biraz yorucu olur ama iyi ki gitmişiz dersiniz tabi eşiniz de size yardımcı olacaksa 😊
Yerfistigininannesi Ecre41 hayatta hersey bi tecrübedir bosverin o zmaan gidin hemen valizinizi hazırlayın 😁
ipek39ela Ecre41 korkma, korkma hazır ek gıdaya da geçmemişken en güzel zamanda bence değerlendir mutlaka, evde de olsan uyumayacağı varsa uyumuyor, en kötü küçükle esin ilgilenir uyumazsam, sen de büyük kızla havuza denize girersin😊😊
Kadirhan Ecre41 yap bir çılgınlık git tatile ne güzel esin gidelim diyormuş 🤣bizde cuma çıkıyoruz bakalım nasıl olacak 6bucuk aylık oğlum var denize gidelim dedik beni korkutsa da bu durum eşim oğlan bende sen bu tatil dinleneceksin diyor bakıp gorecez😎😎 gerci çok meraklı oğlanın mayosunu falan bayağı 2ay önce falan aldı 😅
medy Ecre41 Biz de agustosta gidecegiz kızım 18 aylik oglum 2 aylik olacak. Evde hunileri takacagima mis gibi sahil kenarinda deliririm diyorum. 😂
Cihan Ecre41 2.5 yaşında 2 yaş sendromunu en derinden yaşayan çocuğum ve daha yeni 2 aya giren bebeğimle pazar günü gidecektik şahsen bende pek istemiyordum ama birden hasta oldum test verdim corona olma ihtimalim var eğer test pozitif gelirse gidemeyeceğiz 😃