Lina_Deniz 150 cc yada 130 cc yi bir anda mı bitiriyor yoksa bunu 2 saatte bitirmesi de normal mi ? 3 saatte bir beslenme şekline göre ?
Tabis2020 Lina_Deniz bazen 100 cc zor içiyor. Gece uykusuna geçerken 200 cc içiyor. Ama biz ek gıda da alıyoruz ek gıda ne kadar tok tutuyor anlamıyorum genel olarak iki- iki buçuk saat aralığımız oluyor.
Lilababymom Lina_Deniz 3-4 saatte bir 150 ml iciyordu bitince ağlıyor diye 180 ml vermeye başladım günde 5 defa bazen 6 defa veriyorum.5 aylık bebeğim. Genellikle tek seferde bitirir bitirmezse de en fazla 5 dk bekletirim mamayi tekrar denesem de içmediği zaman içmez. Mamayi uzun süre bekletmek doğru degil içeceği kadar yapıp vermenizi tavsiye ederim
Anb2017 Yaz aylarindan tek seferde bitirse iyi bozuluyor hemen mamaları, bir de az yapin illa 150 icecek diye bisey yok ki, ne zmana acikirsa bi daha yapin, illa 3 satte bir yicek diye de bisi yok
dlrkrn @Lina_Deniz kendimden örnek vereyim. Mesela 90 cc içti diyelim 1 saat sonra 60 cc daha içiyor. 150’ye tamamlıyor.