OyaGny Bebeğim 5 aylık ne zaman destekli oturtmaya başlayım sizce siz ne zaman oturttunuz bebişlerinizi 😌
Minikkizimm OyaGny 4 buçuk aylıkken başladım destekli oturtmaya 6 bucuk ayĺikkende desteksiz oturmaya başladı
Bebegim_28 OyaGny 4 aylıkken kısa kısa başladım 10 15 dk, 5. ayda Biraz daha uzattım süreyi, şuan 7 ay 21 günlük desteksiz oturuyor 15 20 gündür. Arada yana devrilmeleri saymazsak😁
Minikkizimm OyaGny yoo geç sayılmaz yavaştan başlayın ama artik. Bn 4 buçuk aylik olana kadar kucagmda yemek yerken falan hep oturtuyodum zaten snra minderlerle destekleyip oturtmaya basladim oturma minderimizde vardı bi süre sonra onu kullanamaz olduk. Birgün yine oturttum koltuga baktim ne geri yaslaniyo ne yana dusuyor o gündürde oturuyo kendi kendine 😊
1ana1bebe OyaGny benimkide şimdi 3 +22 günde 1 2 kere ellerinden tutup oturtuyorum bı kaç sn sonra tekrar yatiriyorum, doktorumuz 4. Ayda kucakta oturtmaya başlayabilirsiniz demişti
OyaGny 1ana1bebe sanırım genelde 4. Ayda başlamış kızlar bende başlayayım valla cesaret edemiyorum bişey olur diye 😅
1ana1bebe OyaGny bı kaç saniye deneyin tam dik olmadan baktınız rahatsız oluyor denemezsiniz zaman verirsiniz biraz daha
OyaGny Minikkizimm oyyy maşallah darısı bize inşallah ☺️😻 artık kucağımda durmuyor eğiliyor bende korkuyorum bişey olur diye 😅 nasıl başlamalıyım sizce günde kaç defa kaçar dakika oturtmalıyım ☺️
Minikkizimm OyaGny insallah canm sizinkode baslicak elbet oturmaya 🥰 doktor bize günde yarım saati gecmesin diyordu. Ara ara hep 5 er dkka oturtuyordum ben
OyaGny Berenkooommm yastıklarla değil mi yoksa kucağınızda mı 😌 kusura bakmayın valla bilmediğimden soruyorum
Damla29 OyaGny bizim herseyimiz geç oldu 6 bucuk aylıkken dönmeye başladık 9 aylıkken desteksiz oturduk 9 aya kadar normal miiş zaten
Eliffffffffffff OyaGny Mama sandalyesi oturtmak için güzel bi destek bence. Ben 5 aylıkken az az otırtmaya başladım. 6 aylık şimdi hala destekli oturuyor ama mama sandalyesinde oturtuyorum
busrasilra14 OyaGny ben 3. Ayi bitti 1 er dakika boyle oturur gibi tutmaya başladım. Sonra da 4. Ayinda sureyi arttirttjm 5er dakika otururttum kucaginda. 5. Ayda artik hem kucagimda oturttum hemde maam sandalyesinde oturttum ara ara. 6 ay 10 gunlguz. 10 gundur kendi desteksiz oturuyor 🥰
queens 4 aylık olunca destekli oturdu ama çok uzun oturtmadım beli ağrır diye şimdi 6 aylık desteksiz oturuyor hep oturmak istiyor zaten 😂 çocuk yat yat bıktı