hulyaaa-123 Ya her saatte bir bazen saatte 2 kere uyanıyor bu kadar çok acıktığını düşünmüyorum çok terliyor uyurken falan acaba sıcaktan mı susuyor mu? Gaz dan dolayı da yaptığını düşünmüyorum . 7.5 aylık bu arada bebeği benim gibi olan anneler var mı ?☹️
Oykuaygun hulyaaa-123 su veriyor musunuz? Sıcaktan uyanıyor olabilir ter Bizi rahatsız ettiği gibi onları da rahatsız eder
Berenkooommm hulyaaa-123 aynen sıcaktan 3 gece hiç uyumadı en son kısa kol giydirdim ince örtü örttüm rahat uyudu
Melekk_0720 hulyaaa-123 benimde 7 bucuk aylik bugun ataga gurdi dunden beri etkileri basladi ama gece bana gire sicaktan uyaniyor cunku cocuk donup diruuo
Lidya-t Sıcaktan uyanıyorlar benim bebeğim sabaha kadar hiç kalkmazdı bu aralar sürekli dönüp duruyor ,uyanıyor su veriyorum rahatlıyor
Mom62636362 hulyaaa-123 sıcaktandır bence, bana normal geldi bir de 7.5 aylıkmış daha kesintisiz uykuyu beklemeyin derim. Diş sancısı da çekiyor olabilir
tubbaaa hulyaaa-123 sıcaktandır canm 2 yaşında oğlum hiç uyanmıyordu bayadır dün gece 12 de uyandı 3 e kadar uyumadı faciaydı sabah da 7 de uyandı hala ayakta uyuyorum
slnslnpt hulyaaa-123 oda dereceniz kaç? Sıcak çok bunaltıyor çocukları benim doktorum 22 derece civarında kalsın diyor. Bir de üstünü örtmeyin kısa kollu bir body yeterli oluyor.