Balkizlarim ErdoganEda korunma olmadıysa olur ayrica baska belirtiler var mı sadece bulanti ile anlasilmaz cunku salginda oldugu icin direk hamilelige yorulmaz allah herseyin hayırlısıni versin 🤲🌺
Sedaaklar ErdoganEda benm başlarda hiç bulantı yoktu sevinmiştim olmuyo diye takii 8. Haftaya kadr o haftadan sonra bir başladı 16. Haftaya kadr beni perişan etmişti inşallah senin olmaz çok zor bi süreç
Hilaldgsn ErdoganEda ayyy inşallah olmaz ya ne çektim o bulantı kusmalardan bi ben bi Allah bilir canım eğer çok kötülersen ilaç kullan doktor önerisiyle bende o da fayda etmemişti iki günde bir büyük serum yapıyolardı artık ne yeme ne içme vardı onla ayakta duruyodum
Balkizlarim ErdoganEda ay pardon ben yanlis anlamışım kusura bakmayın inşallah fazla surmez o zaman 🌺🌺
ErdoganEda Hilaldgsn aynen çok zor Bi süreç oluyor kızımda benim de çok bulantılarım vardı evim banyo olmuştu hiç çıkmıyordum ordan
Hilaldgsn ErdoganEda bir de çubuk kraker bulundur yanında sabahları uyanınca at ağzına bi kaç tane veya tuzlu leblebi de olur rahatlatır uzanırken ye biraz bekle sonra kalkarsın inşallah hemen geçer bulantıların 🌸 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
ErdoganEda Hilaldgsn Amin inşallah teşekkür ederim onlardan Bi yerden sonra tesir etmiyor kızımda çok bulantılı Bi dönemdi inşallah olmaz diye dua ediyorum bulanti
3children1mom ErdoganEda Benim bulantım 9 ay sürmüştü 🤢 Bir lokma yemek geçmedi boğazımdan😬 Inşallah sizinki öyle olmaz… hayırlı olsun bebeğiniz 😊
ErdoganEda 3children1mom teşekkür ederim ayyy inşallah öyle olmaz kızım 3 ay bitene kadar sürmüştü bakalım bu nasıl olacak
Hum34 Tam 9 ay bulantı yaşadım. Doğum yaptım biter sandım 3,5 ayda öyle yaşadım. Hamilelikte kilo alamadım, doğum yapınca da 1 ay içinde hepsini verdim sayılır.