Aysmina Merhabalar kızım 8 aylık ağzında pamukcuk çıktı dudakları damağı dili bembeyaz ve öksürüyor ağlıyor emmiyor yendiğini kusuyor doktor mikostatin verdi kullanıyorum geçmiyor önerileriniz neler bana yardımcı olun …
AsyaninAnnesiiii Aysmina buco blue var ağzı mavi yapıyor kızımda o işe yaramıştı. Emmeyi bırakana kadar sürekli böyle olacak malesef göğsünuzu karbonatlı suyla silin ağzını silmek zor olabilir . Buco bluede çok ise yarıyor canım
Baharinannesi Aysmina tek çare karbonat canım ağzına bir tülbent yardımıyla parmağını karbonata batır biraz yakar ama 4 5 güne bişeyi kalmaz bebişin ağzınıniçine dudak içlerine gerekirse diline flan güzelce sür aklına gelsikçe sür hiçbir yan etkisi yok bişey de olmaz kullan bu dediğimi dua edeceksin bana
Minikkusunannesi-1 Aysmina yaa benimde bir yaşında kızımda çıktı iki gün önce gece ememedi acile gittik bir damla verdi bezle silmem için ama ağzını asla açmıyor :(
06022015 Aysmina yarım su bardağına yarım tatlı kaşığı karbonat koy canım gazlı bezle siz dilini damağını yanağını falan günde 3 kere falan tekrarla
Baharinannesi D-G-Damla55 canım benim parmağına tülbenti dola hafiften ıslat parmağını ki karbonat yapışsın tülbente daha sonra güzelce ağzına avurtlarına damağına diline falan sür hiç bir şey olmaz tabi biraz yakacak mikrobunu kırmak için o da ister istemez olur yani bebiş ağlayonca dayanamamazlık yapma