Seyma0 Kızlar merhaba 21 günlük bebeğim var ve geceleri asla uyumuyor gündüz de asla uyandıramıyoruz gece uykuya geçmesi için ne yapabilirim
aylaamayorgun Seyma0 bekleyebilirsin 😂 ilk üç ay öyle geçiyo çünkü 😂 her yolu deneyip yorulan bi anne olarak söylüyorum 😂
bankacianne34_ Seyma0 merhaba, belirli bir dönem bu sorunu yaşadık,duzelecek annesi ben bıraz cozum olarak gecelerı ısık acık tepe lamvası dahıl 3 ampul yaktım ısıkta bıraz daha o rahatlar uykuya gecmesı daha kolay oluyordu,ısıkta sız uyuyabılırsenız tabi😕😕😕
Tazeanne3434 Seyma0 40 gün asla bi düzen beklemeyin ama 40 çıktıktan sonra azda olsa bi düzene giriyorlar
Deryaasya Seyma0 ben bütün gün kucağımda uyutmaya çalışıyırdum başlarda gece de uyumuyordu. Zaten kolik gibi birşeydi. 50.?günden sonra gün be gün değiişti. şuan ilk zamanları hatırlamak dahi istemiyorum. Her uykuya geçişte emziği verdim zorla zorla sonra alıştı işimi çok koşaylaştırdı bi tek uykuya geçişti alıyor şuan.
Seyma0 aylaamayorgun beklemekten başka bişey henüz bulamadım zaten 😂 geceleri gözler bir türlü kapanmıyor 😂