Yavrusununannesiii Bugun 4. Ay aşısı olduk ılık duş aldırdık calpol verdik yine de ateşi düşmüyor ne yapabilirim
prensler_-_ Yavrusununannesiii canım benim aşı da 30 unda imiş ben 2 sinde saniyordum sorun olurmu acaba
Sukursebebiii Yavrusununannesiii ilik bir su hazirlayip surekli olarak eklem yerlerine bir bezle uygulayin gecer insallah
Minikoalamm Canım ateşi kaç bide vücudu kaç başı kaç havalar ısındığı için kafalarj hep daha sıcak oluyor
SemaaAcc Yavrusununannesiii canım benim kızımda ateşli gbiydi 3bucuk aylık sordum havalar sıcak diye ateş sanmayın diyor yani kızımın ateşi 37.2 falan öyle cikiyordu hep bende korkuyordum doktor 38deylse hiç korkma ddi
irva Yavrusununannesiii Havalarda çok sıcak.Normalde oğlumun hep 36.5 civarı olurdu şimdi 37.3 civarlarında bir sorunu yok.Doktor sıcaklardan oluyor dedi bana da dün.Ateşi kaç ki ? Yarım fitil atabilirsin düşmediyse.Dolven kullanma o 6 ay sonrası anca.
Efemm Uraz58 bizede saglık ocagındaki doktorumuz verdi kendi doktorum onermedi kagıtta da yazar 6 aydan küçüklere olmaz