2.5 aylıkken yaptırdık sünnet olurken hiçbirşey anlamadı parmaklarımızı tuttu sadece uyuşması için iğne vurduklarında ağladı okdr birde eve geldiğimizde ilk çişini yaparken biraz mızırdandı gecede iki veya üçkere uyandı doktor fitil atmamızı söyledi fakat yeni anne olduğum için kıyamadım ve atamadık fitili calpol verdik acının nedemek olduğunu bilmedikelri için anlamıyolar ama 6 aykık bebeğin birwz sıkıntı çıkarabilir sana aklı eriyo nede olsa neden mutlu neden mutsuz belli ediyo artık bizimki ertesi gün hiçbişey olmamış gibi hayatına devam etti hatta kahkalar attı kuzucum operasyon olurken yanındaydım ve baktımda sonuçta oraya pansuman yapacak olacak kişi benim o yüzden soğuk kanlılıkla bakmak zorunda kaldım doktorumuz krem verdi ağrı kesici birde sargı beziyle etrafını sarmamızı çiş yaptığında hemen almanaız gerektiğini söyledi cünkü çişi ora için antibiyotikmiş gerçektende üçüncü günde dikişi düştü en fazla 5 gün sonra ne dikiş ne birşey kaldı bide yıkandı kuzum rabbim damatlığını da göstersin inşallah cok fazla huysuzlukta cıkarmaz inşallah içinizi ferah tutun ❤️