busrasilra14 Kizlar merhaba🌼 bayramda muglaya tatile gidicez ama cadie kurucZ denize giricez ve gezicez. Biz esimle evlenmeden once gidip gezmiştik. Ama cadir ve denkze girme de olunc danismak istedim. Bildiginjz guzel yerkeri yazarmisiniz
busrasilra14 Morusevenanne azmagin neresi kapandi tam olarak canim. Yani tekneyle yine gezebiliyormuyuz o sazliklari akvaryum gibi olan yeri gorebiliyormuyuz yoksa orasi dami kapandi?
Morusevenanne busrasilra14 bildiğim kadarıyla tekne serbest. Sadece ayak sokma vs kapatıldı millet karpuz filan koyuyordu baya rezil etmişlerdi
Sevgiguveen busrasilra14 gezile bılıyor daha dun ordaydım suyada gırılcek yer var ayakta sokabıleceğin ama kamp alanını bılmıyorum . Marmaris çamlı yolunda sedir adası kavşağında kamp alanı var acık havuzlu çamlı ince kum plajı var ucretli 35 tl griş çok guzel bir koy . Denize sıfır istersen datça yolunda var kamp alanı acık içmelerede yakın gezilebilir içmelerde denizede girilebilir . Kız kumu falanda datça yolunda .
busrasilra14 Morusevenanne ya guzelim yerlerin büyüsünu bozmayi milletce cok guzel basaeouoruz gercekten 🙄 karpuz nedir ya
busrasilra14 Sevgiguveen cookk tesekur ederim simdi dediklerine tek tek bakicam. 🌼 35 tl olan kisi basi veriyorsun kamp kuruyorsun bide havuzumu mu var canim
Sevgiguveen busrasilra14 yok canım sadece plaj girişi için malesef ama kanp yapma yerinin ücretinş bilmiyorum saklı göl kamp yeriydi galiba adı . Ama sana marmariste kalcaksan kamp değil apart tutmanı tavsıye ederim aynı fıyatlara geliyor kamp ücreti mangal kesinlikle yasak tüp yasak alan yerler var . Apart tavsıyesı istersen de temizliği konusunda sezin apart güzel ban 8 senedir 1marmariste geçiriyorum 🤗
busrasilra14 Sevgiguveen canim aslinda kamp yapmak degilfe bizim ki bebegim arabada uyuyamaz diye geceleri cadir kurmak. Yoksa gündüzleri denizw giricez ve muglayi gezicez o yuzden apart bakmadım 🙄