DOLANDIRICI Kizlar yarin kizimin 2.ay asisi var asi yapilirken cok aglarmi bide aonrasinda huzursuzluk ates cok olurmu asidan sonra eve gekir gelmez calpol versem olur mu
Gamze53 DOLANDIRICI bilir kişi değilm tabiki ama ateşi çıkmadan kalpol vermeyin çunku bebeğin vucudu ateşle de mücadele etmek zorunda tıpkı bizler yuksek dozda içtiğimiz arı kesiciler yuzunde düşük dozda arı kesici agrımız bile kesmiyor bizde 2. Ay aşımızı olduk bir sorun yaşamadık ateşi 38 e çıkarsa verebilirsin
Sevinc24 DOLANDIRICI neden 38 derece ateşte calpol vereceksiniz bırakın ateşle savaşmayı öğrensin çocuk
DOLANDIRICI Azrikoo saglikocagindaki ebeyi sabah aradm ama acmadi 1.ay kontrolundede bisey demedi ki versemmi acaba bazilarida asinin etkisini yok eder calpol dio
Azrikoo DOLANDIRICI sanmıyorum özellikle aşıya gitmeden önce verin dediler ilaçları alırken calpol da yazmış hatta doktorumuz
Melek-k Azrikoo normalde doktorlar aşıdan sonra Bile ateş 38in üstüne çıkmadan ateş düşürücü vermeyi önermezler sebebi de bebeğin bağışıklık kazanması. Sonuçta ateş demek vücudun savaştığını gösteren bir durum. Bence siz de aşıdan önce bağışıklığı baskılamayın
DOLANDIRICI Gamze53 pki sabah gitmeden banyo yaptirmayi dusunuyorum cunki 3 fun banyo yasakmis bisey olmaz demi saat 9 gibi banyo yaptirip gitsem asisi saat 10da zaten
Sevinc24 DOLANDIRICI vermeyin önceden her şeyde ilaca başvurmayın ateş çıkmadan calpol verilmez 39 derece ateşte bile vermedim duş aldırıp takip ettim antibiyotik de aynı şekilde 1 kere kullandım kulak için o da önemli diye vücut savaşacak ki her şeye hasta olmasın
Keremikoo DOLANDIRICI cok ates olmadi ama mor renkli calpolu verebilecegimi soylemisti saglik ocagindaki hemsire. Bi de getirmeden once yikayip getirin 3 gun yikamayin dediler. 3 tane asi oldu oglum birisi yakar dedi hemsire ama igne girdi agladi ciktiginda sustu. O gün biraz asinin etkisi mi bilemiyorum baya uyumustu. Bebeklere belli olmuyor insallah rahat gecer sizin de😇
Birmuallime DOLANDIRICI canım biz yeni olduk banyo yaptırıp hemen götürdüm gece ateşimiz çıktı 38 olunca bi çay kaşığı parol ver demişti hemşiremiz 38 e yaklaşınca verdim düşmedi o zaman da koltuk altına ve diz kapağına ıslak bez koydum o düşürdü sabaha kadar takip ettim bugün çok şükür düzeldi ateşi. Biraz huzursuzluk ve uyku yapıyor hem banyo hem aşının etkisiyle baya uyudu sanki birazda iştahsız ama yavaş yavaş düzeliyor
BernaEkin Bugun yaptırdım 2.ay aşısını ateş en fazla 37.8 oldu huzursuzlukta var ama oğlumun her zaman ki hali bu. Bize de doktorumuz 38 i geçmeden sakin calpol vermeyin ateşi 38 i geçerse verin dedi bir de banyo yaptiramassınız demedi aksine yasak değil dedi
Prensannesi8 DOLANDIRICI kesinlikle ilaç verme doktorumuz öyle saçma şeymi olur dedi kızmıştı bnde dün yaptırdım sabah onda bacaktan yaptığı yakiyo dedi onda sdce ağladı eve geldik sdce iki saat uyudu bu saat oldu ateşi var huzursuz uyumuyo şurup verebilirsin ateşi olursa demişti bebekten bebeğe de değişir belki 🤗
BernaEkin Prensannesi8 doktorlar bile farklı farklı şeyler söylüyorlar artık kime inanacagimizi şaşırdık