Prenses_annesi22 Zynp26- yarım limon üstüne karbonat bır kac gun tekrarlayın ovalayarak masaj yapın dız kapagınıza beyazlar tekrar bende bırınden duymustum ıse yararmı bılmyorm denemedım deneyen varmıs tabı cıltten cılde degısır sanırım 🤷♀️
anneCANan Zynp26- benimde öyle oldu diz kapaklarım. 22 aylık oğlum var diziminiz üzerinde sürüne sürüne çok oyun oynuyoruz birlikte ona bağlıyorum ben kendi durumumu
beratcan3446 Zynp26- kararma mı morarma mı ikiside farklı şeyler bal küpüm birini arkadaşların dedigi gibi limon karbonat ile rengini açarken diger türlüsü bir. hastalık sebebi olabiliyor allah korusun dikkat et git doktora
Zeroo Zynp26- ne cok ortak özelligimiz varmıs bende resim atmayı bilmiyorum😂 ama ciddi ciddi iki diz kapagımda kararmıs böle mor gibi degişik bişi kesin bununda dogumla bir ilgisi vardır. İnsallah bilen cıkar😊
DaisyMom Zynp26- google hizliresim yazip cikan linklerden resmimnet vs linkler cikiyor birine tiklayip yukleme yapin.Ordaki linkleri kopyalayip yapistirabilirsiniz
Zynp26- Prenses_annesi22 tesekkurlwr canim evet bunu biliyorum ama ben pimpirikli olarak bunun altinda ki temel sebebi merak ediyorum 🙄
Prenses_annesi22 Zynp26- vala bnmde halamın dırseklerı kap kara oda bı krem kullanıuor bakalım ıse yararsa soylerm adını
Zynp26- beratcan3446 yok kuzum kararma bildigin yani morarma da oluyo ama diz çoktügüm icin geciyo sonra bu kararma canim takip ediyorum bayadır