Sudeeee Merhaba hanımlar 1 aylık bebegim var ve doktor üfürüm olduğunu söyledi. Acaba bir sıkıntı teşkil edermi yoksa ileride geçecek birseymi
Banumeva Sudeeee Benim bebeğime de olabilir dediler ben her ihtimale karşı götürdüm yok denecek kadar azmış ve bir sorun teşkil etmez demişlerdi. Sen içinin rahat etmesi için götür mutlaka.
Nursma Sudeeee bir kardiyolojiye götürebilirsiniz bebeğimde vardı doğduğunda 3 tane 2 si geçti 1 i duruyordu. Biz başından beri kardiyoloji takipliyiz. Ama sizin durumunuz farklı olabilir doktorunuz yönlendirme yapmadı mı?
Kaganbaby Sudeeee bizimde vardı çocuk kardiyolijisine yönlendirmişti eko çekti doktorumuz bir yaşında tekrar gelin dedi hepsi kapanmış çok şükür. Baktırmakta fauda var tabiki
Nursma Sudeeee yenidoğan bebeklerin çoğunda olabilen bir durum içiniz rahat olsun güzel haberler alırsınız inşallah ☺️
bundlebeach Sudeeee Benim bebegimdede vardi kardiyoloji doktorumuz her 10 bebekten 7’sinde gorulebilir endiselenecek birsey yok çünkü yok denilecek kadar ufak birsey demişti . 6 ay sonra tekrar kontrol ettirecegiz İnsallah sizin bebeginizdede yoktur 😍🙏