Gkce0720ysf Arkadaşlar ben 3 gün önce sezeryan doğum ile doğum yaptım ama sütüm az geliyo çocuğumda sarılık çıktı 13 3 gibi yarın hastaneye gidicez süt için önerebileceğiniz bişey var mı
Mnks0221 Gkce0720ysf bestlak damla ve galacto damla işe yarar bunların yanında bulgur pilavı hoşaf vs araştırın biraz daha bicok şey var
bidibidibidi Gkce0720ysf bebeğe mama vermediniz mi? Sarılığı ilerlerse sıkıntı olabilir. Gerçi şimdi onun midesi minnacık birşey. Kiraz çekirdeği kadar. Hertürlü doyuyordur ama çok sık emzirmek gerekiyor mide küçük olduğu için sık acıkır
Ozlem3591 Humana stil tea çok güzel süt arttırıyor onun haricinde rezene papatya, tane kimyon ıhlamur tane karanfilden ben çay yapıyorum 10 dk demleniyor içiyorum faydasını çok gördüm bol bol emzir memelerine masaj yap ve 15 20 dk boyunca memelerine ve sırtına sıcak su tut canım ayrıca bol bol uyuman ve bol su tüketmen gerekli faydasını fazlasıyla görüceksin😊
AzraBabyy Gkce0720ysf yulaf ezmesini laktozsuz süt ile tüketin. Dereotu ve tahin helvası yiyin ve bol su. Vakit buldukça uyuyun en güzeli
Birbebekkkbircicek Gkce0720ysf ne yapıyorsunuz mana veriyor musunuz bu arada bebeğini aktif emiyor mu
Eymencvk Gkce0720ysf emzir ve sağ başka bşy değil sezeryanda zaten 1 haftada anca toplıyor gögüs kendini üzülme bol su iç
0znur Bol su bol dinlenme (dinlenme gerçekten süte çok etki ediyor, annemdeyken mucize gibi göğüslerim dolar ☺️) birde pekmezli yumurta ben çok faydasını gördüm. Benim de bebeğim sarilıktı ve sezaryndim
Naaaaazzzzzz Gkce0720ysf az da olsa gelmiş artık devamı gelecektir bol bol emzir hic ayırma memeden çok emmiyorsa sağ sut gelmese bile uyaranla gelecektir . Stres yapma gelecektir diyeceğim ama annelik farklı ister istemez stres yapıyor insan. Mama vermektende çekinme sarılık olacagina aç kalacağına ver hemen toparlasın ama sakin biberon verme enjektorle yada memede eds yontemiyle ver guzel günlerde sağlıkla büyüt insallah bebisini ☺️