MerveAslan34 hamilelik hikayem çok uzun ama kısası hamile kalıp 15 gün sonraları yurtdışına çıktım farketmeden dört ay kalınca da orada detaylı dahil girdim tüm kontroller yüksek ücretle çok yüksek maliyet oldu sonraları Türkiye geldim nerdeyse 20 haftalık olarak doktora gidecektim devlet hastanesi önerdi arkadaşım iyi bir doktor biraz yoğunda derken hastanede dört doktor vardı ikisi gitti biri özel hastaneye başlamış kaldı iki doktor benim doktor 30. Hafta bana çok iyisin dedi felan kilim 52 idi su her şey iyiydi miyim kist çıkmıştı yeri felan iyi zararsız dedi ve 31. Hafta tatilde köyde ilken kanama geçirdim 9 Eylül’e gittim dediler erken Doğum riski var kanama durdu bir haftada ama sonra ben doktora randevu alacaktım randevu bulamadım malesef çok ağır bir hastalık gelmiş evlerden uzak olsun gitmiş kaldımı tek doktor ben gittim doktora dedim bir haftadır kaşınıyorum beni Balıkesir Atatürk şehir hastanesine sevk etti Cuma yattım Hep tahlil serum kontrol derken iyi gitmiş dedi Pazar bir doktor ultrason bakıp su iyi dedi ve yarın çıkarım sandım gecesi başka doktor geldi. Bebeğimi o kurtardı baktı gece sekizde bu su azalmış sabahı beklersek risk alırız bebeği kaybederiz dedi maf oldum. Hemen alıyorum dedi kimsen yokken yanımda annem vardı sadece oda değiştirme işlemine gitti onu da göremedim aldılar Doğuma bizi bebek kalır bir ay belki küvezde demişti doktor ama bakmışlar çok şükür iyi verdiler hemen bana bebeğimi. Hastanem doktorum çok iyi çıktı ve gerek görmeyince küveze gitmedik çok şükür. Yani imkan vardı ama gitmedim özel hastene hiç gerek yoktu bence. Birde aynı odada başka bebek doğdu normal olarak 41. Hafta 4 kg annesine vermediler yoğun bakım küveze aldılar omu pislik yutmuş göremedi taburcu olduğunda . Kuzenim ve arkadaşım iyi bir özel hastanede Doğum yaptı ikisinin bebeği su yutmuş diye küveze girdi 10 gün kaldı normal zamanında doğdular üstelik