Elifffko Merhabalar, kaçıncı ay taktınız bebişlere ve nerden aldınız? Güvenilir biyer varmı bildiğiniz heryer orjinal satmıyor çünkü endişe ediyorum
uyumayankoala Elifffko ben instagramda naturalambers isimli sayfadan aldım, tamamen orijinal. 5 aylıktan beri kullanıyoruz salyası tamamen bitti, diş dönemini de çok hafif atlattık
E-seenn uyumayankoala Ben takamiyorum ya korkuyorum koparrir boğazına faln gider diye . Sizler nasıl takıyorsunuz
Jument Elifffko benimki 2 aylık.. halası Mardin den hediye aldı, 100 TL ye almış.. şu an takmıyoruz 4-5 aylık olunca takacağız inşallah.
Ohaezgi Elifffko ben e bebekten almıştım ayak bileğine takıyorum ikiye dolayıp boynuna takamıyorum rahatsız ediyo 5. Ayına gircek kızım cok memnunum özellikle ağız suyu için hemen kesiyo
Senemsuat E-seenn ayak bileğine takan varmış ben tercih etmiyorum ne olur ne olmaz tıpta da kesinleşmiş bir faydasıda yokmuş zaten
Mec Elifffko instagramda Lalvelin diye bir sayfa var arkadaşımın ürünleri hep orjinal gönlünüz rahat bakabilirsiniz benim bebeğime de hediye yolladı kehribar sağolsun bir inceleyin derim :)
Kubrakuuckkk Elifffko E-Bebekten aldık ayak bileğinde takacağım henüz kullanmadım inşallah gaz sancısına iyi gelir 😏