Cyln Apart olur, tatil köyü olur, otel olur, villa olur. İstediğim sakin dingin güzel bi tatil yapmak ve ucuk fiyatlı olmamalı.
Afrasultanim Cyln işte o uçuk fiyatlı olmama şartı var ya 😢 biz gidemiyoruz bu sene ama muhafazakâr otelim sayfasından bakabilirsin gitmek istediğin yere göre değişir
B612 Cyln Şah İnn, Teos, Oba Adenya otelleri. Angel da var ama pahalı o. Diğer saydıklarımla bebekle çok rahat edersiniz.
NurrC Cyln Yalova’da yaşıyorum armutlu da muhafazakar tatil köyü var. Tavsiye ederim. Ama Ege düşünürseniz çok zor. Belki Karadeniz turu olabilir düşünürseniz
aslbaybars Cyln merhaba Antalya kaş kalkan bölgesinde muhafazakar villalar var . İnternette de girip bakabilirsiniz. Fiyatlarını ne kadar bilmiyorum . Biz 4 sene önce gitmiştik. Ama kendi havuzu var dışarıdan kimse havuzu göremiyor
Deletedmom0099 ihlas armutluya gidicem yalovada 3 yetişkin 1 bebek; 5 gece, kahvaltı dahil sadece diğer öğünler size ait 2375 tl
Yasemin38 Cyln çok güzel yeşillikler arasında ama fiyatlar nasıl bu sene bilemem. Vilları tertemiz 3 sene gitmiştim ben😊