Kubrg Merhaba kızlar, bebeğim 6 ay 3 günlük. Desteksiz bir şekilde oturamıyor yani zaten destek olmadan oturtmam ama koyduğum anda yana yıkılıyor. Sizce normal mi?
Ayb Kubrg kafa kontrolü nasıl kafasını tutabilşyor mu? Kucaktayken kafasını çevirip sağa sola bakıyor mu? Yatarken ellerinden tutup kaldırmaya çalıştığımızda kalkmaya çalışıyor mu? Dönüyor mu? İlk Ne zaman oturtmaya başladınız ? bu sorulara cevap veririseniz yardımcı olabilirim
Tazeanne16 6 ay oldugu için cok normal, benm oglumda 6 aylık destekli oturmasına rağmen öne dogru pat düşüyo
Kubrg Ayb herşeyi normal onlarda en ufak sıkıntı yok. Sanırım ben biraz telaş ettim 😰 annelik iç güdüsü 😱
Gulbicil Kubrg 😂😂 bizimki 6 aylık yürüyor 🤣🤣🤣 bu ne acele az bekle hicbirimizin oturmuyor bizimki bir o yana bir bu yana kayıp duruyor 🤣🤣🤣
Duygu08 Benim oğlumda hala destekli oturuyor ve biz 8 aylık olduk. Doktorumuzda 9. Aya kadar normal kendi ister oturur acele etmeyin dedi bize bakalim herşeyin bi zamanı var diye bekliyoruz içiniz rahat olsun sizinde 🙏
Nazlina Kubrg normal cok cok normal.daha erken zaten benim kizim 7 aylik yeni yeni dik durabiliyor ondada yıkıliyor😂
Lara2018 Kubrg benim bebegimde 7aylik hala destekli oturuyor.fakat yuzustu yattiginda kafasini kaldiriyor saga sola dondugunde gayet iyi tutuyor kucagimdaykende ayni sekilde.bunlari gayet rahat yapiyorsa korkmayin her bebek ayni degilki
Zeyyy Kubrg tabiki normal doktorum 6.ayda destekli oturt demişti zaten kızım da hep düşüp durdu 6.ayda sağa sola arkaya hep düşerdi 7.aydan sonra düzgün oturmaya başladı