DenizKizi Derya341986 bebeğinizin dogum kilosuyla belli olur eğer 4 kiloya yakın doğduysa biraz az ama 3 kilo civarı ve alto doğduysa cok iyi gayet iyi
KaSeAy Derya341986 3 aylıkken kıyafetiyle beraber 6.050 kg dı . Doktor iyi oldugunu söyledi. Size ölçümden sonra yorum yapmıyolar mı?
Funnymom Derya341986 genel olarak iyi ama 1. Ve 2. Ay 1 kg, 3. Ay 600 gr civarı almışsa 3. Ay kilo alımı biraz düşmüş.
Derya341986 KaSeAy yaptılar ama ben çok doktora götürmedim iki aydır ilk kez götürdüm doktor iyi dedi ama her ay nekdr aldığını sormadı sağlık ocağına düzenli gidiyoruz ama bu ay daha gitmedik
Ballilokmaayse Derya341986 kilo alımı iyi hatta bu aydan sonra biraz da azalabilir 500 gram aldığı sürece sorun yok zaten doktorun tartıdan sonra açıklama yapıyordur.
Rabiyamine Neden bizi üzüyorsunuz 😥 gayet iyi kilosu ve bunu sizde biliyosunuz kontrole gidince mutlaka iyi demişlerdir benim kızım 6 aylık 6500 gram mutlu olun kilosunu kızımla kıyaslayın ama bilin ki bizim gibiler çok kırıldı ve üzüldü
AsilDorukAnnesi Rabiyamine ayy hiç üzülmeyin benim oğlumda 6aylık 7 kilo sağlıklı olsunlarda zayıf diye mi dertlenicez 😘💐
Derya341986 Rabiyamine canım asla öyle bir niyetim yok hatta mesajını okurken içim cız etti . Bana hiç kilo almamış çok zayıf deyip duruyorlar ve üzülüyorum inan bende oyüzden yazmak istedm
Zhnce Rabiyamine canım oğlum 7 aylık 7 kilo Ama hiç bi zaman burda post açıp sizce de zayıf mı demedim yada herhangi birşey Sonuç olarak düzenli gittiğim bi doktor var onun fikirleri daha önemli Canı içinde olsun sağlıklılar bu yeter ileride bebeğim çok kilolu diye üzülen annelerden olmicam az yedirmeye calısmıcam 😊
Metindamla Rabiyamine çok doğru söylüyorsunuz benim bebeğim de zayıf burda yazılanları görünce üzülüyorum
AsilDorukAnnesi Derya341986 6.ayda doğum kilosunu ikiye katlaması beklenenmiş. 3 küsürlerde doğmuş bebeğiniz gayet normal kilosu.