Tcolak Kixlar kızım 10 aylık dünden beri ateşi var hastaneye götürdük 37.4 sınırda dedi iğne yaptı düştü ondan sonra baya ter döktü antibiyotikle tyloldiye bir şurup birde amoklavin diye bir antibiyotik verdi bugün yine var napmaliyim ara ara duş aldiriyorum ama
Tortilla Tcolak kan tahlılı yapıldımı antıbıyotık yazmıs. Ne cıktı enfeksiyonmu var. ates sayılmaz 37 canm
Balkupu Tcolak 37.4 için antibiyotik verilmesi bir garip geldi test yapıldı mı acaba benim bilgim çocuklarda 38.5 ateş sayılıyor
1prens1prensesannesii Tcolak oğlumun da ateşi varıd dün 49 gördük. Hastaneye götürdüm hemen serum taktı doktor. Tahlil yapıldı hafif enfeksiyon çıktı. Ateş düşürücü ve antibiyotik verdi. Gece uykusuna yatarken 38di ateşi yarım limonu sıktım ayaklarına eklem yerlerine sürdüm. Ateşi yarım saat geçmeden düştü. Demeyin isterseniz.
Neureseenea Tcolak ayaklarına limon sıkın çoraplarını giydirin. İnce giydirin tek atlet zıbın ile kalsın Kaynar suya limon bir çay kaşığı elma sirkesi ve çay kaşığı bal karışımı da ateş e hastalıklara iyi geliyor.
Tcolak Balkupu acile gittik sınırda dedi ateşi dün için acilde test yapilmadi sadece iğne yapıldı ilaç verildi
Tortilla Tcolak canm bence git normal muayene ettır tahlıl yapmadan ne alaka antibiyotık verıyor nerden kaynaklanıyo enfeksıyınmu var viral hastalıkmı bılmeden nasıl yazabılır ya sok oldum sakın verme yarın erkenden gotur bebegını saka gibiler. 37 de ates degıl ben 38.5 olmadan vermıyorm surup ılık bez koyabılırsn.
Tcolak Canım çubukla damagini acipbakti enfeksyonu odan söyledi ama eli ayağı ateş gibi oluyor sıcacık neden acaba tehlikeli değil mi
Neureseenea Ateş 39 a çıkmadıkça da düşürmeye çalışmayın deniyor vücut Savunması düşmesin diye . Korkmayın inşallah kontrol altında sürekli kontrolü etmeniz yeterli olacaktır.
Neureseenea Çörek otu yağı eklemlerinde sürebilirsiniz Ateşli hastalar için okunacak dua: OKUNUŞU: “Bismillahil’kerim, e’ûzü billâhil’Aziym, min şerri külli ırkın naârin ve min şerri harrinnâr.” bu duayı 3-5-7 defa okuyun bebişe